Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Nyheder

Alle nyheder

Tilbud

Alle tilbud

Luksus Startkit 4Brow Henna

Luksus Startkit 4Brow Henna
JoLash Brow Styler Henna Kit - Dette luksus startkit er til folk, der ønsker dét ekstra, og ikke vil gå ned på de bedste produkter! Med alle disse produkter, vil du med det samme kunne lave de perfekte øjenbryn!

Flere detaljer...

2 399,00 kr

2 838,99 kr excluding pack

Tilgængelighed: Ikke på lager

JoLash’ 4 BROW HENNA, er produceret specifikt til øjenbrynsfarvning og er af højeste kvalitet. Farverne indeholder naturlige ingredienser, som plejer hårstrukturen, samt stimulerer hårvæksten. Basen i vores hennapulver, er Lawsonia inermis (henna) som giver håret en flot naturlig farve. 

Den efterlader håret silkeblødt og strålende samt fyldt med styrke. Derudover indeholder vores 4BROW HENNA, Phyllanthus emblica (Shikakai) og Acacia concinna (Amla). Shikakai pulver forbedrer hårvæksten og har været brugt i flere hundrende år i Indien til at pleje hår. Udover det, tilføjer shikaikai et skinnende look til dine bryn.

Amla stimulerer hårsækkende, som derefter stimulerer hårvæksten og tilføjer et skinnende look til brynene. Derudover indeholder amla antioxidanter og C-vitamin, som er vigtige for kollagenproduktionen.

29 andre varer i samme kategori: