Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Tilbud

Alle tilbud

Om os


Jolash professional er et firma stiftet af mennesker, der har skabt en blomstrende forretning ud af lidenskab for øjenvippestyling og øjenrammer. Oprindeligt blev mærket skabt under navnet Joannas Lashes i Danmark, hvor hun og produkterne stjal hjerterne fra skandinaviske øjenvippestylister. I 2016 blev den første JoLash-filial i Polen etableret. Vores mål er at levere tjenester på det højeste niveau og at levere produkter af højeste kvalitet. Vi forsøger altid at levere dine pakker med ekspress. Derudover vil vores konsulenter med glæde fortælle dig om vores produkter, besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at afgive en ordre. Vores danske filial er placeret i provinsen, i Nykøbing Falster. Det er fra Nykøbing, at alle forsendelser sendes til dig, her er også vores kontor.

Vores team er i en voksende gruppe af instruktører til eyelash extensions, lash lift, øjenbryns styling i både Danmark og Polen. Dette er en gruppe entusiater, der introducerer den højeste uddannelseskvalitet til eyelash-stylingmarkedet og repræsenterer os internationalt under adskillige mesterskaber og konferencer, der vinder de mest prestigefyldte titler i branchen.

 

Vores team består af mennesker, der deler god energi.

Joanna og Rafał Siruga er grundlæggerne af mærket, der tog sine første skridt i 2014 i Danmark. Lidenskab for øjenvipper forekom tidligere end i tilfælde af iværksætteri. Joanna brænder for eyelash extensions og er international Master Trainer, specialist i lash lift af øjenvipper og bedømmer ved mesterskaber i eyelash extensions og øjenbryn. Hun har altid været interesseret i, hvilke kemiske processer der ligger mellem naturlige og syntetiske øjenvipper, hvordan lim fungerer og hvordan de kan optimeres til perfektion. Rafał - chef for alle chefer - er fornuftens stemme, tankevækkende opbygning af en virksomhed og skaber et harmonisk team. Derudover består teamet i Danmark også af Lisette. Hun bestræber sig b.la. efter at din pakke bliver afsendt så hurtigt som muligt og hvis du nogensinde har et spørgsmål til os på telefon, Facebook eller e-mail, vil du blive besvaret af Lisette.

 

Jolash er klar til at tage imod dig. Vi uddanner dig i vores enestående påsætningsteknik indenfor Single og Russian Volume Eyelash Extensions metoden. Uddannelsen skaber professionelle vippeteknikere, og sikrer dig både teoretisk og praktisk oplæring, som er en nødvendighed for at kunne udføre et professionelt resultat.

Vores instruktører - kurser

Midt sjælland – Jetset Lashes v/ Line Egholm Jensen

Line er en af vores dygtige og talentfulde instruktører. Hun har rigtig mange års erfaringer både som vippe tekniker og som instruktør. Line har studeret hos nogle af Europas bedste, og er altid med i den nyeste teknologi og udvikling i vippeverdenen. Hun har deltaget i flere Danmarks mesterskaber og vundet flere top 3 placeringer, i både single og volume. Alle disse erfaringer deler hun ud af, på sine meget intensive kurser, hvor ikke kun teori og videnskab er nøgleordene, men også den erfaring man får med tiden. 
Line er  meget passioneret omkring hendes arbejde. Hun går ikke på kompromis med kvaliteten af hverken produkter eller udførelse og brænder for sit fag. Eyelash extensions kræver øje for detaljer og præcision og de ord beskriver Line bedst. Hun fordyber sig i viden omkring sit arbejde og prøver altid at effektivisere og forbedre sig. Dette kommer også til udtryk i hendes undervisning. Med en smilene og imødekommende personlighed og helt nede på jorden attitude, kan hun efter mange års erfaring være stolt af at være instruktør for et af Danmarks bedste firmaer i branchen. 
Motto "Perfektion, kvalitet og lige det ekstra, der gør Dig bedre end alle de andre"

Fyn- Beauty Academy By My Dinh - Permanent makeup & Eyelash Extensions
My har været i skønhedsbranchen i over 16 år. Hun har lavet vipper i 10 år. Pmu i 12 år. Er instruktør i PMU indland og udland. Har haft egen salon i 13 år. Men nu fokuserer hun kun på undervisninger.
På kurset skal der øves og trænes meget. Begyndelsen med vipper er altid svær, men med en god lærer alt er nemmere!
Den gode lærer tager udgangspunkt i elevernes verden og ikke i sin egen og den vigtigste ting om en god underviser er, at han/hun stopper ikke at undervise når kurset er slut, men er sammen med dig i hele din karrieres forløb. Derfor er det så vigtig for os at have de bedste undervisere som elsker sit job og, at råde og vejlede eleverne og altid være i nærheden når der er bruge for det.


Jylland - https://beautymindvjannifrederiksen.dk/


Janni er dygtig, professionel, behagelig og grundig. Hun er et godt og imødekommende menneske, derudover har hun et stort talent i branchen. Janni er en dygtig vippestylist og har vundet flere mesterskaber. En af de mest vindende vippeteknikere i verden. Janni er Danmarks Mester i Classic og Volume udover det, er hun World champion i Eyelash Extensions Classic look 2017. Siden 2017 har hun været Danmarks mest prisvindende vippeteknikker med 29 pokaler vundet i hele verden.
Hun er dommer i forskellige udenlandske vippekonkurrencer og certificeret instruktør ved Jolash I Eyelash Extensions, Lash lift og Henna brows. Med de pokaler og viden gør at jeg er en af de bedste vippeteknikere i verden. Var den første dansker der fik en sponsor og personlig træner, og nu underviser jeg også for JoLash som er et kendt brand i hele 


Kecia Davidsen - København - https://www.kdbeauty.dk/


Bliv uddannet professionel vippetekniker hos KD Lashes Academy. Kecia har mange års erfaring og er Danmarks mest vindende vippetekniker. En af de mest vindende vippeteknikere i verden! Intet mindre end 42 top 3 placeringer internationalt og vinder af DM 2018 i single lashes på blot 2,5 år´s deltagelse i konkurrencer.
Kecia vil sørge for at ruste dig til at udfører eyelash  extensions på et seriøst og professionelt niveau. Jolash uddannelsen skaber profesionelle vippeteknikere, og sikrer dig både teoretisk og praktisk oplæring, som er en nødvendighed for at kunne udføre et professionelt resultat. Kecia ejer og driver til dagligt udover KD Beauty også KD Lashes Academy.


Trine og Emilie - Lashteam - JoLash Academy


Lashteam Jolash Academy
er beliggende I Århus og Kolding. Emilie har kørt hendes klinik Emvi lash studio i Århus siden 2018, og i Kolding har Trine klinikken Laserteam Beauty, som har eksisteret siden 2016. Selvom vi var konkurrenter, arbejdede vi sammen, hjalp hinanden og fandt ud af, at vi gjorde hinanden dygtigere! Siden har vi motiveret hinanden og stået sammen hele vejen, både til konkurrencer, kurser, workshops og i hverdagens arbejde.

Vi har igennem de sidste par år deltaget i over 30 forskellige konkurrencer online og live. Vi har tilsammen over 63 pokaler. Vi har bla. rejst til Slovenien, Rumænien, Holland og København. Til World Cup i Amsterdam vandt Emilie en 3. Plads i volume og Trine vandt 2 x 1. Pladser i classic og volume – begge 2 i højeste kategori mod nogen af de dygtigste fra hele verden. Til DM 2020 vandt Emilie 2. Plads i volume, kun slået af Trine, der blev dobbelt Danmarksmester i Classic og Volume.

Klostergade 62, 6000 Kolding
Trepkasgade 25, 8000 Aarhus C

info@lashteam.dk

https://lashteam.dk/

Vores instruktører og deres resultater

Vores instruktører, kan findes på øjenvippestyling mesterskaber, rundt i verden.Talrige af succeser, forfølgelse af et mål og konstant hævning af niveauet. Dette er vores grund til stolthed.

 

JANNI FREDERIKSEN – OSIĄGNIĘCIA

3. PLADS Mega volume Lash Pro Contest, 2019 
3.
PLADS Victories du Regard World Championship, 2019
1.
PLADS DANMARKS MASTER Volume 2019
1. PLADS DANMARKS MASTER Classic 2019
3. PLADS 3D Volume Online Konkurrence – Polen 2019
1.
PLADS Classic Look Expert Oscar online competition 2018
3. PLADS 3D Volume Expert Oscar online competition 2018
1. PLADS 3D Volume Elite Lash Fest 2018
2. PLADS 4-7D Elite Lash Fest 2018
2. PLADS Classic Look Elite Lash Fest 2018
3. PLADS 2D Volume Elite Lash Fest 2018
3. PLADS 8-12D Mega Volume Elite Lash Fest 2018
6. PLADS Mega Volume proff. Perfect Eyelash Lashbattle, Glasgow 2018
2. PLADS 3D Volume proff. Perfect Eyelash Lashbattle, Glasgow 2018
1. PLADS 2/3D Expert Volume Lash World Cup Amsterdam 2018
1. PLADS Classic prof. Lash World Cup Amsterdam 2018
1. PLADS 2/3D Expert Volume Oscar online competition 2017
1. PLADS Natural Volume Master Lash Pro Contest, 2017
2. PLADS Mega Volume Master Lash Pro Contest, 2017
3. PLADS Color Chic Master Lash Pro Contest, 2017
3. PLADS Classic Look Expert Lash Pro Contest, 2017
3. PLADS Classic Look International Lash Competition, 2017 online
2. PLADS Claccic Look Expert Lash Champions League, 2017
5. PLADS Volume Master Lash Champions League, 2017

1.
PLADS Victories Du Regard World Championship, 2017
3. PLADS Volume Prof DM., 2017
6. PLADS Classic Look Proff., DM 2017
1. PLADS Classic Look Expert Lash Start, Berlin 2016
2. PLADS Classic Look Expert Lash Battle, London 2016
9. PLADS Classic Look, DM 2016
6 speciel præmie for - Best Work

 

DOMMER
Lash Games online competition 2019

Lash Me, Polen 2019
World Championship - Les Victoires Du Regard, Paryż 2018
Lash Battle Glasgow 2018
Lash Pro Contest Online 2018
Lash Competition, Timisoara 2018
International Lash Competition, Polen 2018
Online Lash Competition, Chilie 2018

 

Kecia Davidsen

1. PLADS 6-8D Expert Lash Pro Contest, 2019

1. PLADS Classic Lashes Lash Global Copmetition Online, Montreal 2019

3.  PLADS Classic Lashes Expert, Lash Championship Miami 2019

1. PLADS I Like My Lash online Victories Du Regard, 2019

TOTAL WINNER Lash Challange, 2019

1. PLADS Classic Look Expert, Universe Lash&Brow Online Competition, 2018

1. PLADS Classic Look Proffesional, DM 2018 og speciel præmie for– Best Work, 2018

4. PLADS Classic Look Expert, Universe Lash&Brow Competition, 2018

3. PLADS Natural Volume 2D Lashes Master, Universe Lash&Brow Competition, 2018

3. PLADS 2-3D Lashes Master, Lash Battle, 2018

1. PLADS Mega Volume Master, Lash Battle, 2018

1. PLADS Classic Expert, Lash Fest 2019

2. PLADS Mega Volume Expert, Lash Fest 2018

4. PLADS 2-3D Volume Expert, Lash Fest 2018

5. PLADS 4D Volume Expert, Lash Fest 2018

5. PLADS Nude Lashes Expert, Lash Fest 2018

7. PLADS Lash Lift Expert, Lash Fest 2018

1. PLADS Classic Elite 2018

4. PLADS Volume Lashes 2018 

4. PLADS Classic Lashes 2017

4. PLADS 2D Volume, Lash Champions League 2017

3. PLADS Classic Lashes, Lash Battle 2017

2. PLADS Classic Lashes, Lash Games 2017

2. PLADS 2D Volume, Lash Games 2017

2. PLADS Nude Lashes, Lash Marathon 2017

2 PLADS Classic Lashes Expert 2017

DOMMER
Lash Boss Championships 2019


Speciel pris – Godlike

GODLIKE er en unik, original statuette, der tildeles flere gange om året som en særlig pris under Eyelash Styling Championships. Det unikke trofæ, går til stylisten, af det mest fremragende arbejde i mesterskabet. Kategorien og metoden betyder ikke noget her, arbejdet skal være unikt, og kriteriet styres af dommerne. Joanna Siruga og Janni Frederiksen sidder regelmæssigt i toppet for de mest prestigefyldte mesterskaber, ikke kun i Polen, men i hele Europa. Historien om den gudlignende statuette, begyndte i Paris i 2018 under verdensmesterskabet – Victoires du Regard, og siden da, har vi allerede tildelt 6 statuetter.

 

Margarita Trofimova - Victoires du Regard 2018, Paris, Frankrig

Daniella Bulz - LASH-konkurrence 2018, Timisoara, Rumænien

Paulina Zielińska - Lash Battle 2018, Glasgow, England

Klaudia Kasuła - International Lash-konkurrence i Polen 2018, Sopot

Maria Surkant - Lash Me! 2019, Warszawa

Dominyka Cebatoriute - Lash Pro-konkurrence 2019, Ljubljana, Slovenien

 

 

Vores ambassadører

Trine Urup Schjerlund – Kolding - https://laserteambeauty.dk/

Trine kommer fra Kolding, og er 27 år gammel og har været selvstændig siden august 2009.

Trine og hendes mand har en skønhedsklinik i Kolding, hvor de tilbyder tatoveringsfjernelse og kosmetolog behandlinger. I april 2017 tog hun sit første eyelash extension kursus. Arbejdet med vipper fylder stortset hele Trines kalender i dag.

Hun deltog for første gang i DM 2018, fuldstændig uforberedt, i junior kategorien og fik en 2. plads. I efteråret 2018 tog hun sit første kursus hos Jolash instruktør Janni Frederiksen. Efter de første 2 kurser hos Janni, kunne Trine møde meget mere velforberedt op til DM 2019, hvor hun fik en 1. plads i professionel kategorien.

I April 2019 tog hun volumekursus hos Janni, ganske kort efter var de en tur i Slovenien til Lash Pro Contest hvor hendes 5. sæt volume vipper gav en 1. plads og hendes classic single lash sæt gav en 1. plads i classic professional. I Oktober fik hun 4 styk 1. pladser og en 2. plads til Lash fest i rumænien. Med et par online konkurrencer har hun i dag 14 top 2. placeringer.Emilie Martinussen – Århus - https://da-dk.facebook.com/emiliesvipperrisskov/

Emilie bor i Århus og er 21 år. Hun er ejer af Emilies Vipper Risskov i Aarhus og har været selvstændig i snart 2 år. Derudover har hun altid interesseret sig meget for skønhedsbranchen, men vipperne er blevet hendes største passion, efter hun tog et kursus som vippetekniker.  

I 2018 deltog Emilie til DM i København, uden at vide noget om konkurrencer. Hun fik en flot 6. plads i junior kategorien og fik blod på tanden til at blive bedre og bedre.

Samme måned tog Emilie et volume kursus hos vores instruktør, Janni Frederiksen. Her  lærte hun enormt meget nyt og kort tid efter tog Emilie til Slovenien til hendes første udenlandske konkurrence, Lash Pro Contest. Her vandt hun to 3. pladser, efter kun 3 måneders øvelse i volume teknikken.

I oktober tog hun  til Rumænien og deltog i Lash fest, hvor hun vandt 1. Plads i classic, 2. Plads i 2D volume, 2. Plads i colour volume og en 3. Plads i 3D volume.

For nyligt har Emilie vundet to placeringer i hendes første online konkurrence VIP beauty league, og for første gang er hun i kategorien med højeste niveau - expert. 2. Plads i classic og 3. Plads i male lashes.

Hun skal snart afsted til Lash World cup i Amsterdam og derefter DM.


Julie Thorsen

Julie er 29 år gammel, og bor i Stenløse. Julie er både selvstændig, kone og mor til to børn. Hun arbejder til hverdag i sin egen skønhedsklinik Allure, i Egedal centret i Stenløse, hvor hun har Mai-Britt Vingsøe siddende sammen med hende. I klinikken laver hun eyelash extensions, bryn behandlinger, lash lift samt voks behandlinger.

 

Hun startede i vippebranchen i 2016, som en sidebeskæftigelse til sin uddannelse, som deltid i en kort periode. Men hun blev hurtigt ret glad for at arbejde med vipper, og allerede efter 3 måneder i faget, bestod hun sin eksamen og kunne kalde sig selv for professionel vippetekniker. 

 Trods hun stadig kun lavede vipper på deltid, begyndte hun at interessere sig for at konkurrere i forskellige konkurrencer for at udfordre sig selv og skabe karriere. Så i 2017 deltog hun i sin første konkurrence som var Danmarksmesterskabet i vipper, hvor hun vandt en 2. Plads i junior kategorien, og fik dertil også overrakt prisen “Årets favorit lash artist”. Det blev starten på en helt ny verden og hverdag, og har siden deltaget i mange konkurrencer og vundet top-3-placeringer i de fleste af dem. 

Seneste titler hun har fået er bl.a.

 

• 1. Plads (Classic Pro) Lash Inc.

• 2. Plads (Classic Pro) til World Cup i Amsterdam og en special Award 

• 1. Plads (Classic Pro) til Danmarksmesterskabet 2020

• 1. Plads (Classic Master) i det Internationale Lash & Brow mesterskab 2020

• 2. Plads Danmarksmesterskabet i Elleebana Lash lift 2020


Hvor kan du møde os?

Vi ønsker, at vores klienter skal vide, hvem der er på den anden side. Begivenheder i skønhedsindustrien såsom branchemesser er et af de øjeblikke, hvor vores klienter kan mødes med os såvel som en gruppe instruktører. Her kan der tales, stilles spørgsmål, se interessante præsentationer og shows samt drage fordel af mange attraktive tilbud og købe produkter i salgsfremmende produkter priser. Vi er i år på Beauty Messe 2020 fra den 29 februar til den 1 marts.