Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Nyheder

Alle nyheder

Tilbud

Alle tilbud

4BROW HENNA Medium Brown

4BROW HENNA Medium Brown

4 BROW HENNA medium brown

4BROW HENNA medium brown er et unikt produkt der henvender sig særligt til de medium samt mørke hudtoner. Den efterlader et smukt koldt brunt skær i huden. Afhængig af cellefornyelsen, vil denne farve holde fra fem og op til fjorten dage på huden. På hårene op til seks uger med en intenst brunt skær.
10g

Flere detaljer...

219,00 kr

Tilgængelighed: På lager

Brow Henna

Brow Henna, er et revolutionerende produkt, der passer perfekt til folk, der ikke har tid til at anvende makeup dagligt. Det farver øjenbrynshåre­ne og huden, hvilket gør, at du ikke behøver det daglige makeup. Brow Henna er fantastisk til at fremhæve dine naturlige træk, ved kun at farve og forme dine øjenbryn. Farven på øjenbryns hårene varer ca. 4 – 6 uger og på huden i op til en uge og mere, afhængig af hudtype.

JoLash’ 4 BROW HENNA, er produceret specifikt til øjenbrynsfarvning og er af højeste kvalitet.

Farverne indeholder naturlige ingredienser, som plejer hårstrukturen, samt stimulerer hårvæksten. Basen i vores hennapulver, er Lawsonia inermis (henna) som giver håret en flot naturlig farve. Den efterlader håret silkeblødt og strålende samt fyldt med styrke. Derudover indeholder vores 4BROW HENNA, Phyllanthus emblica (Shikakai) og Acacia concinna (Amla). Shikakai pulver forbedrer hårvæksten og har været brugt i flere hundrende år i Indien til at pleje hår. Udover det, tilføjer ingredienserne  et skinnende look til dine bryn.

Amla stimulerer hårsækkende, som derefter stimulerer hårvæksten og tilføjer et skinnende look til brynene. Derudover indeholder amla antioxidanter og C-vitamin, som er vigtige for kollagen produktionen.

2x (0.05ml) mål 0.1 ml skal blandes op med 5-6 dråber af rosewater.
 

Instruktioner:

 

Trin 1. Rengør huden og øjenbrynene med Lash & Brow shampoo. For at opnå det bedste resultat, skal du bruge 1 Brow Peeling. For målning og design af den nye form på øjenbrynene, skal du bruge 2 Brow Line. Til forberedelse af huden omkring brynene kan du bruge 3 Brow Paste.

 

Trin 2. Bland den påkrævede portion Brow Henna med få dråber af activator, indtil du har ”pastaen”, der svarer til en tyk konsistens, som creme fraiche. Konsistensen må ikke være for tyk eller vandig, men den skal være glat og skinnende.

 

Trin 3. Påfør det nu på øjenbrynene ved hjælp af en pensel og lad det sidde, indtil det er helt tørt, mellem 5 – 15 min.

 

Trin 4. Fjern pastaen ved hjælp af en vatrondel fugtet med vand.

 

Trin 5. Brug Brow Spa luxury oil for at give fugt til øjenbrynene. Du kan derefter bruge Brow Lamination Wax, til at style brynene med.

29 andre varer i samme kategori: