Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Nyheder

Alle nyheder

JoLash Brow Henna There are 31 products.

JoLash Brow Henna

JoLash Brow Henna, er et revolutionerende produkt, der passer perfekt til folk, der ikke har tid til at anvende makeup dagligt. Det farver øjenbrynshårene og huden, hvilket gør, at du ikke behøver det daglige makeup. Brow Henna er fantastisk til at fremhæve dine naturlige træk, ved kun at farve og forme dine øjenbryn. Farven på øjenbryns hårene varer ca. 4 – 6 uger og på huden i op til en uge og mere, afhængig af hudtype.

JoLash 4 BROW HENNA, er produceret specifikt til øjenbrynsfarvning og er af højeste kvalitet.

Farverne indeholder naturlige ingredienser, som plejer hårstrukturen, samt stimulerer hårvæksten. Basen i vores hennapulver, er Lawsonia inermis (henna) som giver håret en flot naturlig farve. Den efterlader håret silkeblødt og strålende samt fyldt med styrke. Derudover indeholder vores 4BROW HENNA, Phyllanthus emblica (Shikakai) og Acacia concinna (Amla). Shikakai pulver forbedrer hårvæksten og har været brugt i flere hundrende år i Indien til at pleje hår. Udover det, tilføjer Shikakai et skinnende look til dine bryn.
Amla stimulerer hårsækkende, som derefter stimulerer hårvæksten og tilføjer et skinnende look til brynene. Derudover indeholder amla antioxidanter og C-vitamin, som er vigtige for kollagenproduktionen.