Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Tilbud

Alle tilbud

Vipper There are 17 products.

Vipper
Vi tilbyder et bredt sortiment af professionelle eyelash extensions! Alle vores eyelash extensions holder deres curl perfekt og bruges af mange internationale vippeteknikere, både til danmarks- og verdens mesterskaber.

Vi tilbyder blandt andet en ny generation af vipper, som er lette som fjer, nemlig Black Feather. Med denne serie, kan man lave både single- og volume lashes. Black Feather serien er blevet gennemtænkt i alle henseender, fra sølv-matbaggrund, der ikke reflekterer lys og mindsker spændinger i øjnene,samt giver dit bedst mulig fokus, på enhver vippe i processen med at skabe de flotteste faner. Anvendelsen af mat folie i stedet for papir, løser problemet med rester af gamle strips der ikke er til at få ordentligt af vippepladen. Limen på striben er der også tænkt på! Ingen rester på vipperne og ikke noget med at ,,smelte” eller blive slap i hverken høj varme eller tørre omgivelser, og lige tilpas klistret til alle volume teknikker. Høj viskositet, er mere hårdføre over for pres og den specielle formel på polymeren anvendt til fremstilling af øjenvipperne, gør at limen bedre trænger ind og øger stylingens holdbarhed, og hjælper til at fanerne ikke klasker samen. Black Feather skiller sig ud med sin fantastiske blødhed og på samme tid fanger øjet med en intens og naturlig dyb sort farve.

Flat Mat Lashes, er en helt speciel videreudvikling af Slim Lashes. Disse vipper har en dyb sort farve uden nogle grønne eller blå nuancer. De giver mere dybde og et markant mørkt look, til dine kunder. De er lavet af et super let og elastisk syntetisk materiale, som giver fleksibilitet og er nemt at fjerne fra stribsen. Vipperne har også en uddybning i midten, hvor den naturlige vippe placerer sig helt perfekt, og hvor man opnår en wrapping effekt. Flat Mat Lashes har et meget naturligt og blødt look,takket være de dobbelte spids ender. Oplev endnu bedre holdbarhed og fantastisk fyldigt lookk med fremtidens Flat Mat!

Color Feather Lashes er en bakke med mix længder. Det er en hot trend i hele vippeverdenen. En bakke indeholder et mix af fantastiske nuancer fra sort til lyserød og lilla til lyseblå farve, som giver uendelige muligheder i personlige og unikke farvekombinationer i eyelash extensions designs.