Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Nyheder

Alle nyheder

6BROW SPA Luxury Oil

6BROW SPA Luxury Oil

6BROW SPA luksusolie

Bruges til at pleje og fugte øjenbrynshårene, samt sikre deres vækst. Olien giver dig også mulighed for at bevare henna farven længere.


Vejl. udsalgspris: 258,- forhandler pris opnåes kun med CVR NR, ved køb af private, bliver der påkrævet vejl. udsalgspris.

Flere detaljer...

258,00 kr

Tilgængelighed: På lager

Vores 6BROW SPA luksusolie, indeholder de bedste ingredienser til pleje:

Solsikkeolie

Olien er rig på A-vitamin, og trænger nemt ind i huden pga. dens lette konsistens.

Sesamfrøolie

Olien er fugtgivende, hud detoksificering (detox). Derudover genopbygger olien beskadiget hud og udsætter hudens ændring.

CastorOil

Olien virker udglattende, idet den øger hudens fugtniveau. olien er pakket med omega-6-fedtsyrer, vitamin E og reparerende aminosyrer, som alle er med til at holde dit hår sundt og velplejet. Den får også hårene til at fremstå fyldigere og længere, da den plejer hårene.

lsopropyl Myristate

Hjælper b.la. med at styrke hudbarrieren.

Coco-Caprylate / Caprate

Coco-Caprylate er et middel, som er blødgørende og fugtgivende. Deruodver er det med til at give en silkeagtig følelse på huden og reducere rynker.

Ocimum Basilicum Hairy Root Culture Extract (og) Helianthus

Basillikum, har højt indhold af høje koncentrationer af essentielle olier og potentielle antioxidanter, som b.la. forbedring af hårtab.

Annuus (solsikke) frøolie

Annus solsikke frøolie, er en planteolie, der er blødgørende og hjælper med at genopfylde, styrke og lindre huden. Derudover tilføjer den glans og og glathed til hårene.

Cocos Nucifera (kokosolie)

Olien har en fugtende og plejende effekt med de nødvendige vitaminer, som huden behøver samt styrker håret og virker antibakteriel.

Linolsyre (og) linolensyre

Et hudforbedrende middel, som virker beroligende på huden.

Vitamin F Forte

F-vitamin forte plejer, beskytter og fungerer som en hudbalsam. Det er især velegnet til behandling af tør, stresset og følsom hud, som støtter huden kraftigt i genopbygning og opretholdelse af dens naturlige sunde struktur og funktionalitet.

Vitamin F forte er også et stærkt hårbalsam, der forbedrer hårkompatibiliteten og har vist sig at beskytte mod hårbrud.

Vitamin F forte indeholder naturlige flerumættede essentielle frie fedtsyrer, der stammer fra saflorolie, med et særligt højt indhold af linolsyre.

E-vitamin

E-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, som er kendt for sin helende effekt.

​​ Samtidig øger E vitaminet blodcirkulationen og øger ilttilførslen til hårsækkene, som bidrager til et længere og sundere hår.

Dette vitamin tilføjer også fugt til hårets tråde, hvilket gør dem stærkere og beskytter dit hår mod alvorlig skade.

I pakken er der vedlagt en pipette, så du selv kan vælge om du vil bruge pipetten eller dropperen som sidder på flasken. Husk og træk pipette stykket ud af gummidutten, før brug.

Vejledende udsalgspris 258 kr. 

29 andre varer i samme kategori: