Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Nyheder

Alle nyheder

Tilbud

Alle tilbud

La Brow - aftercare til bryn og vipper

La Brow - aftercare til bryn og vipper

La' Brow er et multifunktionelt pleje og stylings produkt til bryn og vipper. Det er en let og klar gel. Vi anbefaler at bruge den efter brow lift, lash lift, brow henna og farvning. Den er også god som en separat pleje til tørre og skrøbelige bryn og vipper.

9ml

Vejl. udsalgspris 229,- forhandler pris opnåes kun med CVR NR, ved køb af private, bliver der påkrævet vejl. udsalgspris.

Flere detaljer...

229,00 kr

Tilgængelighed: På lager

Fås også i en 15ml professionel udgave her: La Brow Professionel

La'Brow er en multifunktionel pleje og stylings produkt til bryn og vipper som kan sælges til kunden efter behandling.
Det er en let og klar gel, som bruges efter brow lift, lash lift, brow henna og farvning. Den er også god som en separat pleje til tørre og skrøbelige bryn og vipper. 
Hvorfor skiller La'Brow sig ud fra andre øjenbryns- og vippeplejeprodukter på markedet? Fordi den blev designet og testet af mere end 25 instruktører fra hele Europa, og fordi dens funktion var det vigtigste kriterium fra starten. La'Brow skulle både style og pleje hår og hud. Den skulle have en unik, rig formel, men samtidig være overkommelig, så kunderne i en krisetid havde råd til den hjemmepleje, der er absolut nødvendig efter alle kemiske behandlinger hos stylisterne. Fra farvning til perming, lifting og laminering.

 

Hvem er jeg?

Jeg hedder La'Brow. Jeg er blevet designet med passion i Danmark og fremstillet med hjerte i Polen.
Jeg er svaret fra professionelle til kunders behov.
Jeg er det eneste produkt på markedet med så højt indhold af aktive ingredienser som både kan style og pleje på en gang.

Jeg vil blive din bedste ven, som vil holde øje med dit look hver dag. Du har ikke lyst til at gå med pjusket, uregerlige bryn vel?

Jeg har været et helt år i laboratoriet,
før jeg har fået lov til at lande i dine hænder

Jeg vil tørre lige så snart du bliver færdig med styling af dine bryn og vipper.

Jeg er 100% vegansk og planteekstrakter er min super power.

Jeg er som en beroligende forbinding/plaster. Naturen hjælper mig med dette: ginkgo biloba, lakrids, markpadderok, troldnød og ginseng. Videnskab understøtter mig også: panthenol og allantoin.

Jeg vil være din usynlige makeup
og jeg bliver med dig hele dagen

Jeg vil forsvinde lige så snart du får lyst til dette,
bare brug en smule lunkent vand så er jeg væk.

Jeg er handy og smart, du kan tage mig med alle steder,
også på ferie og i byen.

Jeg er multifunktionel, og vil erstatte din brow gel, brow wax/brow soap og pleje.


La´ Brow inci liste: 

AQUA, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, GLYCERIN, PVP, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, HYDROLYZED PEA PROTEIN, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA ROOT EXTRACT, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF EXTRACT, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, HYALURONIC ACID, PANTHENOL, ALLANTOIN, PANTOLACTONE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, DISODIUM EDTA, ISOHEXADECANE, POLYSORBATE 80, SORBITAN OLEATE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL

 

- Rosa Damascena Flower Water - et rosedestillat med antiinflammatoriske egenskaber, der lindrer hud irritationer. Det toner og genopretter dermed hudens balance. Ideel til at berolige huden efter brow lift behandlinger.

- Ricinus communis frøolie - i hårpleje har den en opstrammende, fugtgivende og forfriskende effekt. Beskytter håret mod ydre miljøpåvirkninger. Den virker som en tyk beskyttende hinde, der i kombination med de aktive ingredienser har en regenererende effekt på håret.

- Equisetum Arvense Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract - et omhyggeligt sammensat kompleks af ekstrakter, der har en ideel opstrammende og plejende effekt, beroliger og opfrisker øjenområdet. Hvert enkelt ekstrakt er rigtig godt for hud og hår, men kombineret, virker de virkelig magisk.

- Allantoin - fugter tør hud, har en regenererende og antiinflammatorisk effekt.

- Hyaluronsyre - fugter huden.

Panthenol - provitamin af vitamin B5. Regenererer huden ekstremt hurtigt, forbedrer pigmenteringen og forbedrer hårets tilstand.

10 andre varer i samme kategori: