Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Tilbud

Alle tilbud

Kurser

Eyelash Extensions Kursus - uddannelse til professionel vippeteknikerEyelash Extensions er den nye og mest populære service indenfor skønhedsbranchen, med en stigende vækst i Danmark og udlandet. Saloner, klinikker, makeupartister og specialiserede Eyelash Extensions teknikere nyder fordelene ved denne spændende luksusservice til deres kunder.
Uanset om du allerede er professionel indenfor skønhedsbranchen og ønsker at udvide dine tjenester, eller har en kærlighed til skønhed og gerne vil glæde dig selv med en ny og spændende karriere, så sørger vi for, at du får top professionel undervisning som kvalificerer dig og/eller dine medarbejdere til at blive dygtige og professionelle vippeteknikere.

Jolash er klar til at tage imod dig. Vi uddanner dig i vores enestående påsætningsteknik indenfor Single og Russian Volume Eyelash Extensions metoden. Jolasg uddannelsen skaber professionelle vippeteknikere, og sikrer dig både teoretisk og praktisk oplæring, som er en nødvendighed for at kunne udføre et professionelt resultat.

Vores passion er Eyelash Extensions. 
Passion er det, der driver os, og det vi brænder for. Passion er en stor indre ressource. Hvis vi først kan finde ind til den, har vi alle muligheder for at skabe glæde, handlekraft og forretningsmæssig succes – intet mindre!
Professionel passion hjælper dig til at opdage din indre passion og få den integreret i dit arbejdsliv. Vores kursus gennemgår de faktorer, som skal sættes i spil, hvis din professionelle passion skal udfolde sig.

Individuel undervisning.
For os er det vigtigt, at tilbyde individuel undervisning. Én instruktør – én kursist, hos os har du altid mulighed at bestile individuel undervisning. Som regl vores kurser forgå i små hold og vi underviser i præcis det, der er brug for. Vores undervisning giver dig et utroligt intensivt kursus, der derved hurtigt viser synlige resultater for kursisten. Formålet med vores kurser, er, at give den enkelte deltager mulighed for at få vurderet sine realkompetencer i relation til eyelash extensions. På vores kursus er DU i centrum. Vi har bevidst afsat ekstra meget tid, så du kan blive fortrolig med udstyret og lære den helt rigtige vippeteknik. Således står du med autoritet, professionalisme og selvsikkerhed i den efterfølgende kundekontakt.

Som vores kursist vil du få: 
5% fast rabat på alle Jolash produkter 
Adgang til lukket support gruppe på Facebook 
Mulighed for at prøve og videreudvikle de nyeste produkter – helt gratisBasis Kursus Program

På dette kursus får du grundlæggende viden om at påsætte lashes én for én. Det er intensiv trening, som indeholder  både teoretiske og praktiske læring.
 
 • Grundlæggende omkring Eyelash Extension i Single metode.
 • Indikationer og kontraindikationer for eyelash extensions behandling.
 • Sammenligning af forskellige eyelashes typer og kurve(Silk, Faux Mink, Mink, Slim; A,B,C,L, L+).
 • En detaljeret beskrivelse af alle Eyelash Extensions Accessories (patches, pincetter, hjælpemidler, værktøj).
 • Øjenvipper og øjenfacon analyse samt vippe forberedelse til behandling (teori).
 • Arbejdsstillinge og hygiejne på arbejdspladsen.
 • Praktisk arbejde (på model).

Kurset tager 2 dage med 3-5 uger mellemrum. På den første kursus dag fokusere vi på din teoretisk of praktisk viden. Herefter mødes vi igen til at sikre os at du er klar til tilbyde Eyelash Extensions og vi kan svare på alle dine spørgsmål. Den anden kursus dag er også en træningsdag hvor du viser hvordan du har øvet sig og hvor du har tid til at stille alle spørgsmålne som har dukket sig op.

Du får :
 • 5% fast rabat på alle produkter hos jolash.dk (rabatten stiger med tiden til 25%!)
 • Vippetekniker startpakke 
 • Et kursuscertifikat.
 • Adgang til vores lukket supprot gruppe på FB


Volume Extensions Kursus 
Kurset er for vippeteknikere der allerede beskæftiger sig med Eyelash Extensions 1:1.
Vi anbefaler minimum 6 måneder arbejde med Singel Lashes før tilmelding til en Volume Eyelash Extension kursus.
Volume vipper er superfine og utrolig let, og flere eyelashes kan anvendes pr naturlige øjenvippe at skabe fantastiske volumen på alle typer af øjenvipper. Den mindre vægt af extensions betyder også, at de er sundere for de naturlige vipper og vil generelt vare meget længere end klassiske eyelash extensions.

Volume kurus program:
Her kan du lære, øve dig og se, hvordan skal man påsæte Russian Volume Lashes.
Vi viser dig hvordan kan du hurtig lære at lave fans (små bukketer af 0,03, 0,05 eller 0.07 vipper) og hvilken værktøj er de bedste til Volume tekniken.
 
 • Indikationer og kontraindikationer for Volume Eyeleash Extensions. 
 • Teori og tricks, der kan gøre dit arbejde lettere og hurtigere. 
 • Forskellige metoder til at lave volume vipper (praktisk opgaver på kunstige vipper). 
 • En detaljeret beskrivelse af de bedse værktøj til Volume metoden. 
 • Praktisk arbejde (på model). 
 • Kurset tager 1 dag. 
 Vores Instruktører
Sjælland - København
Kecia Davidsen
Bliv uddannet professionel vippetekniker hos KD Lashes Academy. Kecia har mange års erfaring og er Danmarks mest vindende vippetekniker. Intet mindre end 42 top 3 placeringer internationalt og vinder af DM 2018 i single lashes på blot 2,5 år´s deltagelse i konkurrencer.


Kecia vil sørge for at ruste dig til at udfører vippe extensions på et seriøst og professionelt niveau. Kecia står klar til at tage imod dig, og uddanne dig i hendes enestående påsætningstekniker indenfor single lashes. Jolash uddannelsen skaber profesionelle vippeteknikere, og sikre dig både teoretisk og praktisk oplæring, som er en nødvendighed for at kunne udføre et professionelt resultat.
Kecia tilbyder igennem KD Lashes Academy kurser i single eyelash extensions, volume eyelash extensions, lash lift, brow henna styling, konkurrence træning samt ene undervisning. Kecia ejer og driver til dagligt udover KD Beauty også KD Lashes Academy.
Priser og kursus info:
Kontakt
info@kdbeauty.dk

Tlf: 27 90 32 52

Hvidovrevej 279

2650 Hvidovre

@KDBeautyKD


Aarhus og Kolding– Trine og Emilie www.facebook.com/lashteam.jolashdk

Lashteam Jolash Academy er beliggende I Århus og Kolding. Emilie har kørt hendes klinik Emvi lash studio i Århus siden 2018, og lokationen i Kolding er hvor Trine har Laserteam Beauty, som har eksisteret siden 2016. Trines vippetekniker karriere startede som en søgen efter et godt supplement til klinikken, men kom lynhurtigt til at fylde hele hendes kalender. Emilie startede uddannelse om vippetekniker med henblik på at få det fedeste studiejob. Passionen for eyelash extensions og stort antal kunder gjorde dog, at hun hurtigt tog springet til at være selvstændig vippetekniker på fuld tid.

Sammen har vi fundet det, vi hver især manglede i den branche vi elsker, nemlig sammenhold! Selvom vi var konkurrenter, arbejdede vi sammen, hjalp hinanden og fandt ud af, at vi gjorde hinanden dygtigere! Siden har vi motiveret hinanden og stået sammen hele vejen, både til konkurrencer, kurser, workshops og i hverdagens arbejde. Nu er vi klar til at dele det med jer, videregive vores erfaringer og viden. Sammen vil vi løfte niveauet og samarbejdet i Danmark!

Vi har igennem de sidste par år deltaget i over 30 forskellige konkurrencer online og live. Vi har tilsammen omkring 50 pokaler. Vi har bla. rejst til Slovenien, Rumænien, Holland og København. Til World Cup i Amsterdam vandt Emilie en 3. Plads i volume og Trine vandt 2x 1. Pladser i classic og volume – begge 2 i højeste kategori mod nogen af de dygtigste fra hele verden. Til DM 2020 vandt Emilie 2. Plads i volume, kun slået af Trine, der blev dobbelt Danmarksmester i classic og volume.

Hos Lashteam bliver du en del af et team som brænder for eyelash extensions, teori, eye designs, lash art, konkurrencer og meget mere. Vi følger altid med i de seneste trends og den nyeste viden. Vi har taget rigtig mange kurser, deltaget i konferencer og workshops hos flere af verdens førende specialister indenfor faget.  Du får to instruktører, hvis hjerter banker for faget, med hver deres erfaringer, undervisningsstil og kompetencer, som sammen sørger for, at du får den bedst mulige oplevelse og følger dig trygt igennem din vippekarriere. Vi har selv oplevet glæden ved god undervisning og sparring med kollegaer.

For os betyder det alt, at vores kursister får den rigtige træning og viden til at starte deres karriere. Vi har fokus på dig som kursist, og står altid klar til at hjælpe – også efter kurset.

Kontakt

Trine og Emilie

Klostergade 62, 6000 Kolding
Trepkasgade 25, 8000 Aarhus C

info@lashteam.dk

https://lashteam.dk/Odense
My Dinh

My Dinh er ejer af DiamondBrows studio i Odense og har været i beauty branchen i næsten 20år. Er uddannet kosmetolog siden 2003. 2007 blev uddannet vipper teknikker og PMU artist. Jeg opretter kun små hold. Kvalitet fremfor kvantitet. I de seneste 7 år fokuserer jeg kun på vipper extensions, lashlift, brows styling og alt indenfor semi permanent makeup som instruktør.

Kontakt:
Dimond Brows

Bramstrupvej 24, 5230 Odense

+45 28 30 98 09

www.diamondbrows.dk

DiamondBrows@outlook.dkStenløse

Julie Thorsen

Hun startede i vippebranchen i 2016, som en sidebeskæftigelse til sin uddannelse, som deltid i en kort periode. Men hun blev hurtigt ret glad for at arbejde med vipper, og allerede efter 3 måneder i faget, bestod hun sin eksamen og kunne kalde sig selv for professionel vippetekniker. Trods hun stadig kun lavede vipper på deltid, begyndte hun at interessere sig for at konkurrere i forskellige konkurrencer for at udfordre sig selv og skabe karriere. Så i 2017 deltog hun i sin første konkurrence som var Danmarksmesterskabet i vipper, hvor hun vandt en 2. Plads i junior kategorien, og fik dertil også overrakt prisen “Årets favorit lash artist”.Det blev starten på en helt ny verden og hverdag, og har siden deltaget i mange konkurrencer og vundet top-3-placeringer i de fleste af dem. 

Hun arbejder nu med det hun elsker og brænder for, og kan hver dag møde ind til skønne kunder og kursister som kommer til hende, for hendes gode håndværk og kvalitet. Hun brugte årene hvor hun var på deltid, på at uddanne sig grundigt og hele tiden bygge videre ved og snuse al viden til sig, da branchen hele tiden udvikler sig. 

Kontakt

+45 60 43 62 69

Julie_thorsen@hotmail.com

www.allurebyjt.com

Egedal Centret 44B 3660 Stenløse