• Beauty Messe og Danmarks Mesterskaber i Eyelash Extensions 2022
  Beauty Messe og Danmarks Mesterskaber i Eyelash Extensions 2022
  256 Views

  Den 29. og 30. oktober, havde vi fornøjelsen af at deltage i Beauty Messe 2022, som var arrangeret af DKF. Denne begivenhed er noget helt særligt for os, fordi den giver os mulighed for at møde mange fantastiske mennesker, som vi kun har kontakt med online til daglig. Messen er også en mulighed for at få nye kontakter og udveksle erfaringer, og derfor har vi et stort behov for at støtte sådanne arrangementer. Hvis du gik glip af dette års messe, kan du læse en kort rapport om hele eventet.

  Read more
 • Mød vores nye ambassadør i Jolash teamet!
  Mød vores nye ambassadør i Jolash teamet!
  902 Views

  JoLash Ambassadør – Hvad indebærer titlen, og hvem kan blive det? En Ambassadør for Jolash indebærer at man først og fremmest brænder for vippetekniker faget. At blive ambassadør for os, er kun en titel vi giver hvis man er en af Danmarks bedste stylister indenfor beauty branchen, og at man deltager i mesterskaber...

  Read more
 • F LIKE FLEXI - PERFEKT KLÆBEMIDDEL TIL SOMMEREN
  F LIKE FLEXI - PERFEKT KLÆBEMIDDEL TIL SOMMEREN
  583 Views

  Har du også problemer med at lave eyelash extensions om sommeren? Så har vi en masse gode råd til dig, så du kan komme nemt gennem de varme sommertider.

  Read more
 • LASH LIFT - ALT OM DENNE PROCEDURE
  LASH LIFT - ALT OM DENNE PROCEDURE
  12941 Views

  Få svar på de oftes stillede spørgsmål, som hvordan bruger man produkterne, om det ødelægger vipperne, hvad gør jeg hvis vipperne ikke bukker nok? Du kan få svar på alle spørgsmålene og meget mere i denne artikel!

  Read more
 • MÅ GRAVIDE FÅ......?
  MÅ GRAVIDE FÅ......?
  8111 Views

  Mange vippeteknikere, kosmetologer og stylister er i tvivl om de skal eller ikke lave behandlinger på gravide. Der er et par vigtige faktorer man skal være opmærksom på når man arbejder med kvinder i denne specielle periode. 

  Read more
 • Allergi for eyelash extensions
  Allergi for eyelash extensions
  13787 Views

  Allergi, er kendt for alle patologiske vævsreaktioner på virkningen af ​​forskellige fremmede stoffer kaldet allergener.   Selv om allergiske reaktioner har været kendt i århundreder og er relateret til forskellige faktorer, fra mad til tøj og smykker, er det et tabu i skønhed industrien. Dette gør noget, der er for ukendt for os kan være forbundet i første omgang med frygt, fare og skyld. Hvad er allergi ved eyelash extensions  virkelig?

  Read more
 • 6 trin til succesfuld come back
  6 trin til succesfuld come back
  402 Views

  Kører du din egen salon, som har været lukket i flere uger? Fra 13 marts. 2020 blev alle saloner, der leverer kosmetik- og frisørservice, ramt af lukningen af Danmark, mens mange af dem af frygt for medarbejdere, klienters og deres næste måneders sundhed og sikkerhed stoppede deres aktiviteter.   Iværksættere, der driver deres eget kontor, stiller sig selv hverdagens spørgsmål: Hvor lang tid tager det? Hvornår kan vi komme tilbage på arbejde? Vil vi være i stand til at vende tilbage til...

  Read more
 • FIRE TRIN TIL SUCCES MED HOLDBARHED AF EYELASH EXTENSION - TRIN 4
  FIRE TRIN TIL SUCCES MED HOLDBARHED AF EYELASH EXTENSION - TRIN 4
  949 Views

  Den sidste artikel i denne serie. Få styr på de sidste, men vigtige ting under behandlingen.

  Read more
 • FIRE TRIN TIL SUCCES MED HOLDBARHED AF EYELASH EXTENSION - TRIN 3
  FIRE TRIN TIL SUCCES MED HOLDBARHED AF EYELASH EXTENSION - TRIN 3
  642 Views

  Vi har allerede nået det tredje - næstsidste trin til succes i eyelash extensions. I de to sidste artikler kunne du lære, hvordan du korrekt forbereder naturlige øjenvipper i henhold til de seneste træningsscripts.

  Read more
 • Fire trin til succes med holdbarhed af eyelash extension - trin 2
  Fire trin til succes med holdbarhed af eyelash extension - trin 2
  761 Views

  I den forrige artikel lærte du, at korrekt forberedelse af øjenvipper er et centralt fundament i succes for hele proceduren. Øjenvipper, der er blevet ordentligt renset med shampoo og skyllet godt, fungerer godt med lim, som er vores gyldne bindemiddel og det vigtigste element i hele stylingen.

  Read more
 • Fire trin til succes med holdbarhed af eyelash extension - trin 1
  Fire trin til succes med holdbarhed af eyelash extension - trin 1
  464 Views

  Lær omkring de mest almindelige problemer indenfor eyelash extensions og lær at mestre dem gennem de næste fire artikler!

  Read more
 • HYGIEJNE VED EYELASH EXTENSIONS
  HYGIEJNE VED EYELASH EXTENSIONS
  595 Views

  Hygiejne og pleje af øjenområdet er et nøgleelement, som både stylisten og klienten skal være opmærksom på. Vidste du, at en af ​​de mest almindelige årsager til vippernes dårlige holdbarhed, er dårlig forberedelse af øjenvipperne før behandlingen eller manglende pleje af vipperne efter behandlingen?  Hvis mange kunder klager over en dårlig holdbarhed, og du spekulerer på, hvordan der korrekt forberedes vipper til behandlingen – så læs denne artikel. 

  Read more
Showing 1 to 12 of 23 (2 Pages)