• Mød vores nye ambassadør i Jolash teamet!
  Mød vores nye ambassadør i Jolash teamet!
  317 Views

  JoLash Ambassadør – Hvad indebærer titlen, og hvem kan blive det? En Ambassadør for Jolash indebærer at man først og fremmest brænder for vippetekniker faget. At blive ambassadør for os, er kun en titel vi giver hvis man er en af Danmarks bedste stylister indenfor beauty branchen, og at man deltager i mesterskaber...

  Read more
 • F LIKE FLEXI - PERFEKT KLÆBEMIDDEL TIL SOMMEREN
  F LIKE FLEXI - PERFEKT KLÆBEMIDDEL TIL SOMMEREN
  138 Views

  Har du også problemer med at lave eyelash extensions om sommeren? Så har vi en masse gode råd til dig, så du kan komme nemt gennem de varme sommertider.

  Read more
 • LASH LIFT - ALT OM DENNE PROCEDURE
  LASH LIFT - ALT OM DENNE PROCEDURE
  2859 Views

  Få svar på de oftes stillede spørgsmål, som hvordan bruger man produkterne, om det ødelægger vipperne, hvad gør jeg hvis vipperne ikke bukker nok? Du kan få svar på alle spørgsmålene og meget mere i denne artikel!

  Read more
 • MÅ GRAVIDE FÅ......?
  MÅ GRAVIDE FÅ......?
  2059 Views

  Mange vippeteknikere, kosmetologer og stylister er i tvivl om de skal eller ikke lave behandlinger på gravide. Der er et par vigtige faktorer man skal være opmærksom på når man arbejder med kvinder i denne specielle periode. 

  Read more
 • Allergi for eyelash extensions
  Allergi for eyelash extensions
  2757 Views

  Allergi, er kendt for alle patologiske vævsreaktioner på virkningen af ​​forskellige fremmede stoffer kaldet allergener.   Selv om allergiske reaktioner har været kendt i århundreder og er relateret til forskellige faktorer, fra mad til tøj og smykker, er det et tabu i skønhed industrien. Dette gør noget, der er for ukendt for os kan være forbundet i første omgang med frygt, fare og skyld. Hvad er allergi ved eyelash extensions  virkelig?

  Read more
 • 6 trin til succesfuld come back
  6 trin til succesfuld come back
  105 Views

  Kører du din egen salon, som har været lukket i flere uger? Fra 13 marts. 2020 blev alle saloner, der leverer kosmetik- og frisørservice, ramt af lukningen af Danmark, mens mange af dem af frygt for medarbejdere, klienters og deres næste måneders sundhed og sikkerhed stoppede deres aktiviteter.   Iværksættere, der driver deres eget kontor, stiller sig selv hverdagens spørgsmål: Hvor lang tid tager det? Hvornår kan vi komme tilbage på arbejde? Vil vi være i stand til at vende tilbage til...

  Read more
 • FIRE TRIN TIL SUCCES MED HOLDBARHED AF EYELASH EXTENSION - TRIN 4
  FIRE TRIN TIL SUCCES MED HOLDBARHED AF EYELASH EXTENSION - TRIN 4
  240 Views

  Den sidste artikel i denne serie. Få styr på de sidste, men vigtige ting under behandlingen.

  Read more
 • FIRE TRIN TIL SUCCES MED HOLDBARHED AF EYELASH EXTENSION - TRIN 3
  FIRE TRIN TIL SUCCES MED HOLDBARHED AF EYELASH EXTENSION - TRIN 3
  121 Views

  Vi har allerede nået det tredje - næstsidste trin til succes i eyelash extensions. I de to sidste artikler kunne du lære, hvordan du korrekt forbereder naturlige øjenvipper i henhold til de seneste træningsscripts.

  Read more
 • Fire trin til succes med holdbarhed af eyelash extension - trin 2
  Fire trin til succes med holdbarhed af eyelash extension - trin 2
  208 Views

  I den forrige artikel lærte du, at korrekt forberedelse af øjenvipper er et centralt fundament i succes for hele proceduren. Øjenvipper, der er blevet ordentligt renset med shampoo og skyllet godt, fungerer godt med lim, som er vores gyldne bindemiddel og det vigtigste element i hele stylingen.

  Read more
 • Fire trin til succes med holdbarhed af eyelash extension - trin 1
  Fire trin til succes med holdbarhed af eyelash extension - trin 1
  118 Views

  Lær omkring de mest almindelige problemer indenfor eyelash extensions og lær at mestre dem gennem de næste fire artikler!

  Read more
 • HYGIEJNE VED EYELASH EXTENSIONS
  HYGIEJNE VED EYELASH EXTENSIONS
  185 Views

  Hygiejne og pleje af øjenområdet er et nøgleelement, som både stylisten og klienten skal være opmærksom på. Vidste du, at en af ​​de mest almindelige årsager til vippernes dårlige holdbarhed, er dårlig forberedelse af øjenvipperne før behandlingen eller manglende pleje af vipperne efter behandlingen?  Hvis mange kunder klager over en dårlig holdbarhed, og du spekulerer på, hvordan der korrekt forberedes vipper til behandlingen – så læs denne artikel. 

  Read more
 • EXTENSIONS øjenvippe lim - den trofaste ven eller den lunefulde skiderik?
  EXTENSIONS øjenvippe lim - den trofaste ven eller den lunefulde skiderik?
  576 Views

  Mange gange, kan man spekulere på, om det er fejl i produktionen, eller om det er en ”dårlig dag”, fordi eyelash extension limen driller. Arbejdstiden forlænges nytteløst, og vi presser os selv.. Hvorfor driller limen og hvad påvirker vores drillesyge lim?

  Read more
Showing 1 to 12 of 22 (2 Pages)