Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Nyheder

Alle nyheder

Tilbud

Alle tilbud

Refectocil Intense Brow(n)s Professional Kit

Refectocil Intense Brow(n)s Professional Kit
Refectocil Intense Browns Profesional Kit

Alt, hvad du skal bruge til den nye behandling"Brow Intensifying by RefectoCil™" i ét praktisk sæt - op til 60 behandlinger.

Et unikt og innovativt semi permanent bryn og vippe farve, som ikke bare farver bryn og vippehår i op til seks uger, men også giver en intens og semi permanent farve på huden.

Flere detaljer...

1 499,00 kr

Tilgængelighed: På lager

 

3 teknikker, der er udviklet til at opfylde dine kunders individuelle behov:

Fuld brynteknik: For et særligt intenst look.

Ombre Shading-teknik: For et naturligt og fjerlignende look.

Teknik til udfyldning af bryn: For mere konturerede og definerede bryn.

Patenteret system til farvning af vipper og bryn baseret på planteingredienser.

Certificeret, vegansk og cruelty free.

Velegnet til allergikere og følsom hud.


LÆS VENLIGST HELE BRUGSANVISNINGEN FØR BRUG.

Brugsanvisning:

1. Rens øjenbrynene med RefectoCil Micellar Eye Make-up Remover.

2. Mål den perfekte brynform op med RefectoCil Brow Mapper. Tegn en ramme i den ønskede brynform.

3. Kun til bryn! Valgfrit trin for mere intense resultater: Intensifying Primer forbereder huden til en jævn farvning. Vælg primer efter hudtype: "Medium" for en blødere effekt eller "Strong" for et intenst resultat. Åbn Intensifying Primer, kom en ærtestor mængde i en kosmetisk skål, og påfør den på bryn og hud med RefectoCil-kosmetikbørsten. Trækketid: 4 minutter.

4. Fjern Intensifying Primer med en tør vatpind.

5. Lad brynene tørre i 4 minutter før næste trin!

6. Vælg den ønskede farve. Åbn Base Gel (trin 1), og tryk en ærtestor mængde ud i en ren kosmetikskål. Brug en ren pensel til at påføre Base Gel på bryn og hud jævnt i hårenes vækstretning.  Lad virke i 2 minutter!

7. Fjern Base Gel med en tør vatpind.

8. Lad brynene tørre i 4 minutter før næste trin.

9. Åbn Activator Gel (trin 2). Klem en ærtestor mængde ud i en ren kosmetikskål, og påfør Activator Gel på bryn og hud med en ren børste. Start med at børste for enden af brynet, og fortsæt til midten og forsiden. Arbejd meget præcist. Trækketid: 1 minut

10. Fjern Activator Gel med en våd vatrondel. Fjern uønskede pletter eller ret brynformen, hvis det er nødvendigt, med Intense Brow[n]s Tint Remover ved hjælp af en tør vatpind.

 ANBEFALES: Anvend ikke olieholdige produkter i 24 timer. Kun til professionel brug. Holder i op til 6 uger. Dermatologisk og oftalmologisk testet. Ikke testet på dyr.

 KUN TIL PROFESSIONELT BRUG. BLAND IKKE DEN INTENSIVERENDE PRIMER, BASE GEL OG ACTIVATOR GEL. GELERNE PÅFØRES SEPARAT I EN BESTEMT RÆKKEFØLGE.

Kittet indeholder: 


1 RefectoCil White Brow Mapper - brug dette produkt til at kortlægge den brynform, du ønsker at opnå!

3 Refectocil Eye Care Pads - Forkæl den sarte hud omkring øjnenee med disse fugtgivende Eye Care Pads. De indeholder bl.a. Aloe Vera, hyaluronsyre og vitamin E, der begge er med til at give ekstra fugt til huden og reducere rynker. Anvend dem f.eks. mens du laver Lash Lift, farvning af vipper eller Brow Lamination.

1 RefectoCil Intense Brow(n)s Tint Remover 150 ml - Fjern eventuelle uønskede hudpletter, eller ret formen på øjenbrynene med RefectoCil Intense Brow[n]s Tint Remover. Den kan også bruges til at skabe en blød ombre-effekt. Takket være den milde formel kan den anvendes i det følsomme øjenområde uden bekymring.

1 Sæt Refectocil Browista Toolkit - indeholder to skåle, som med sin glatte overflade, er nemme at rengøre igen efter brug. Derudover medfølger der også to pensler, hvor den ene ende er en børste, som kan bruges til påføring på vipperne, og den anden ende en pensel, som man let og præcist kan påføre farven på brynene med.

1 RefectoCil Eye Make-Up Remover - En oliefri make-up fjerner, der skånsomt fjerner makeup og giver basisunderlag for en optimal farvning i forbindelse med farvning af bryn og vipper. Udover at den er god at bruge i forbindelse med farvning af vipper og bryn, så er den også velegnet at bruge som din daglige makeupfjerner. Den er udviklet med en ny miceller teknologi, der fjerner makeuppen uden man behøver gnide. Dens oliefrie formular formår ydermere at styrke vipperne.

2 RefectoCil Intense Brow(n)s Primer (Strong) 15g - Brug Intensiverings Primer for en mere intens makeupeffekt og længerevarende resultater. RefectoCil Intense Brow[n]s Intensifying Primer forbereder huden til en jævn farvning.

2 RefectoCil Intense Brow(n)s Primer (Medium) 15g - Brug Intensiverings Primer for en makeupeffekt og længerevarende resultater. RefectoCil Intense Brow[n]s Intensifying Primer forbereder huden til en jævn farvning.

1 RefectoCil Intense Brow(n)s i Ash Brown 15g - Til lysere og naturligt udseende resultater. En kølig og askeagtig brun nuance, der passer godt til neutrale og kolde farvetyper.

1 RefectoCil Intense Brow(n)s i Chocolate Brown 15g - Til naturlige brunette-resultater. En mellembrun nuance med en let varm undertone. Anbefales til neutrale eller varme hudtyper.

1 RefectoCil Intense Brow(n)s i Deep Brown 15g - Til mørkebrune resultater. En særlig mørk brun nuance, som giver et slående og iøjnefaldende look. Anbefales især til blide ansigtstræk og mørkt hår.

1 RefectoCil Intense Brow(n)s i Black Brown 15g - Til næsten sorte og intense resultater. Den næsten sorte nuance giver ansigtet en stærk ramme. Harmonisk med sort hår eller til at skabe kontrastbryn. Det er også den perfekte nuance til at definere vipperne.

4 Refectocil Activator gel - Activator Gel indeholder sølvnitrat, der farver bryn og vipper dybt indefra. For bryn og vipper er det nr 2 trin som får håret til at se meget mørkt ud, men det er ikke det endelige farveresultat.
30 andre varer i samme kategori: