Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Nyheder

Alle nyheder

Pink Drama Queen Lash Lift Skabeloner

Pink Drama Queen Lash Lift Skabeloner
Pink Drama Queen - Nye innovative lash lift skabeloner til dramatisk M curl som vil bringe dit lash lift til next level. De er lavet af super blød silikone som ligger sig perfekt på øjenlåget. I den lille pakke finder du 4 sæt af størrelserne XL, L, M, S, samt et sæt til de nederste vipper, hvis de trænger til et naturligt buk eller skal "rettes" ud så de ikke bøjer i alle retninger.

Flere detaljer...

119,00 kr

Tilgængelighed: På lager

Nederste vippe skabeloner kan også bruges som et "skjold" for at holde vipper på plads i lifting processen. - placer dem blot ovenpå de færdig "redte vipper" med step 1 og igen med step 2.

Har du en fornemmelse af at vipperne kan få mere løft efter dit lash lift? Så vil disse skabeloner til lash lift være et hit for dig.  

Størrelse i forhold til vippelængde.
Generelt anbefaler vi at de længste af kundens vipper skal lægge på ca. 3/4 del af formen og de korteste skal nå til ca. midten af formen. I forhold til disse regler har vi lavet et overblik med størrelser som kan hjælpe dig at opnå de perfekte resultater.

Det er en god ide at have forskellige skabeloner til dine kunders individuelle  behov.

Vi anbefaler:

Rainbow
ShieldsEn musthave skabelon til alle længder vipper, især mellem og lange vipper. Giver fantastisk buk hver gang.

Orange Lady Boss Skabelon: Perfekt til kunden der ønsker flot C curve på vipperne. En smuk bue til korte og mellemlange vipper.


30 andre varer i samme kategori: