Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Nyheder

Alle nyheder

Lash Pillow

Lash Pillow

Lash Pillow af højeste kvalitet

Lavet af kvalitets skum, og stabiliserer sig derfor perfekt under hovedet. Klienterne er i stand til dreje hovedet og bøje lidt bagud og de cervikale rygsøjler er polstret af puden. "MUST HAVE" for enhver lashstylist!

Flere detaljer...

449,00 kr

Tilgængelighed: På lager

Størrelsen af puden gør den perfekt til enhver kosmetisk briks og massagebord. Hvis du har et problem med albuevægt under arbejdet eller begrænset plads til vipper og redskaber vil denne pude i høj grad forbedre ergonomien på din arbejdsplads! Vores nyeste og mest perfekte pude, er blevet forkortet og forenklet, for endnu større komfort under eyelash behandlinger.

Siderne af puden er blevet kotere og hævet, så kunderne ikke behøver at klatre op på puden, ingen hovede og hår over din afsætningsplads! Derfor er alle dine produkter og redskaber perfekt synlige, og halsen på klientens rygsøjle understøttes med 7cm skum for komfort og stabilitet. Blødt og ustabilt memoryfoam er erstattet med skum med høj densitet, der tjener til at stabilisere dine underarme og bekvemt placere dit udstyr.

En 100% flad overflade på siderne minimerer risikoen for dine værktøjer tilter. High end-løsning er muligheden for at købe en magnetisk pude base, bygget under omslaget. Takket dette vil dine pincet aldrig lande igen på gulvet igen!

Sidelommer I pudebetrækket, er der et ekstra cache rum, ideelt til at skjule nanomister, ventilator, spejle, eller yderligere æsker med vipper, så de er lige ved hånden når du mangler.
Du kan også skjule både kundens og din telefon eller musik medier, som havde en stor betydning i mesterskabet.

Puden har er betræk der er lavet af slidstærk mikrofiber. Stoffet kan vaskes i 30 grader på et program designet til sarte stoffer.

Betræk: mikrofiber
Bredde: 20 cm
Længde: 55 cm
Højde (tykkelse): 15 cm
Tilgængelige farveren sort


Joanna Siruga om puden:
"Da jeg så min nye lashpude for første gang, kunne jeg ikke lide designet eller materialet, fordi jeg ikke arbejder med denne slags skum. Pålideligheden i memoryfoam, gjorde jeg vendte det blinde øje til, i den tidligere model. Med skrå sider som gjorde værktøjet tiltede, da overfladen ikke var helt plan. I dag i mit liv er der ingen kompromis, jeg vil kun producere og arbejde på de bedste løsninger, og vores pude er bare bedst. Klienten skal ikke længere klatre op på puden, og dermed har vi nemmere ved at se de nederste vipper. Nu kan vi arbejde helt afslappet, og jeg behøver ikke jage en løbende dråbe lim, da den ligger helt perfekt. Mine ansatte er stoppet med at klage over afstanden til hovedet, og de kan nu nemmere se og arbejde med en behagelig afstand. Jeg har ikke arbejdet på en bedre pude, hvilke er en komfort ikke kun for stylister, men også for kunderne.''

9 andre varer i samme kategori:

Refill til Nano Electrostatic Filter

Refill til Nano...

249,00 kr

Pudebetræk

Pudebetræk

79,00 kr

Glue Box

Glue Box

99,00 kr

Tweezer Protector

Tweezer Protector

159,00 kr

Lashaholic krus

Lashaholic krus

59,00 kr

Eyelash Bed Cover

Eyelash Bed Cover

275,00 kr

Beauty Taske

Beauty Taske

249,00 kr