Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Nyheder

Alle nyheder

Black Feather Lashes

Black Feather Lashes
Black Feather eyelash extensions er af den bedste kvalitet! Vipperne er fjerlette, fleksible og blødere end andre vipper på markedet.

Black Feather er vores nyeste generation af eyelash extensions. De er blevet produceret ud fra mange års erfaring i vippebranchen og i samarbejde med nogle af verdens dygtigste vippeteknikere.

Flere detaljer...

149,00 kr

Tilgængelighed: På lager16 strimler af øjenvipper pr æske!

Disse individuelle kunstige vipper er lavet af en revolutionerende teknik, der giver et flot- og fuldstændig naturligt udseende. De er blødere og lettere end andre vipper, og de giver derfor et mere glamourøst look. Vipperne er lavet i et mat sort materiale.

Vipperne sidder på en sølv mat baggrund, så dine øjne ikke bliver trætte. Derudover er baggrunden lavet uden reflekser, netop så du kan se hver en enkelt vippe tydeligt, hvilket gør det behageligt for dig som vippetekniker at skabe både store og små faner. Med vores bagside af folie- og ikke papir, kan du fjerne strimlen nemt uden at der bliver efterladt lim på vippepladen.

Limstrimlen er centraliseret, så du ikke længere skal blive generet af at strimlen løfter sig. Derudover har limstriben en optimal bredde på 2 mm. med en ideel grad af viskositet, dette gør at vipperne løsner sig nemt fra den, uden at de enten rasler af eller sidder for fast. Strimlen er designet for at gøre det nemt for dig at skaffe volume vifter, lige meget hvilken metode du bruger.

Vores æsker har praktisk mærkning af længde, kurv og tykkelse, hvilket gør det nemmere for dig at organiserer din arbejdsplads. Derudover er hver æske serie nummereret, for at forbedre kvalitetskontrollen og for at opnå den bedst mulige kvalitet af eyelash extensions. Udover kvalititetskontrol, er vores vipper understøttet af ISO certifikatet.

Vores vipper er fremstillet af den højeste kvalitets polymer og med høj porøsitet, så limen kan hæfte sig super godt på de naturlige vipper, og derved er holdbarheden væsentligt forbedret med disse eyelash extensions.

Black feather vipperne er steriliseret og allergivenlige og der er ikke tilsat kemikalier.Black Feather Lashes findes i 4 kurve:

B svarer til flotte B / C kurve
C svarer til CC eller C+
D svarer til D+
M svarer til L uden det typiske ''knæk''

10 andre varer i samme kategori: