Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Tilbud

Alle tilbud

Kursus

Eyelash Extensions er den mest populære service indenfor skønhedsbranchen, med en stigende vækst i Danmark og udlandet. Saloner, klinikker, makeupartister og specialiserede Eyelash Extensions teknikere nyder fordelene ved denne spændende luksusservice til deres kunder.
Uanset om du allerede er professionel indenfor skønhedsbranchen og ønsker at udvide dine tjenester, eller har en kærlighed til skønhed og gerne vil glæde dig selv med en ny og spændende karriere, så sørger vi for, at du får top professionel undervisning som kvalificerer dig og/eller dine medarbejdere til at blive dygtige og professionelle vippeteknikere.

Jolash er klar til at tage imod dig. Vi uddanner dig i vores enestående påsætningsteknik inden for Single og Volume Eyelash Extensions metoden. Jolash-uddannelsen skaber professionelle vippeteknikere, og sikrer dig både teoretisk og praktisk oplæring, som er en nødvendighed for at kunne udføre et professionelt resultat.

Det er vores dygtige instruktører, som underviser. For at hører mere om kurserne, datoer samt priser, kan du kontakte en instruktør nær dig. Alle instruktørene findes nederst på siden. 

Vores passion er Eyelash Extensions.
Passion er det, der driver os, og det vi brænder for. Passion er en stor indre ressource. Hvis vi først kan finde ind til den, har vi alle muligheder for at skabe glæde, handlekraft og forretningsmæssig succes – intet mindre!
Professionel passion hjælper dig til at opdage din indre passion og få den integreret i dit arbejdsliv. Vores kursus gennemgår de faktorer, som skal sættes i spil, hvis din professionelle passion skal udfolde sig.

Individuel undervisning.
For os er det vigtigt, at tilbyde individuel undervisning. Én instruktør – én kursist, hos os har du altid mulighed at bestille individuel undervisning. Som regel foregår vores kurser i små hold og vi underviser i præcis det, der er brug for. Vores undervisning giver dig et utroligt intensivt kursus, der derved hurtigt viser synlige resultater for kursisten. Formålet med vores kurser, er, at give den enkelte deltager mulighed for at få vurderet sine realkompetencer i relation til eyelash extensions. På vores kursus er DU i centrum. Vi har bevidst afsat ekstra meget tid, så du kan blive fortrolig med udstyret og lære den helt rigtige vippeteknik. Således står du med autoritet, professionalisme og selvsikkerhed i den efterfølgende kundekontakt.

Som vores kursist vil du få:

 • 5% fast rabat på alle Jolash produkter. I takt med dit totale indkøbsbeløb stiger gennem tiden, vil dine rabatter også stige.
 • Adgang til lukket support gruppe på Facebook.
 • Support, hjælp og gode råd fra Jolash - altid.
Vi tilbyder:


Basis Kursus Program - Single eyelash extensions
På dette kursus får du en grundlæggende viden om at påsætte lashes én for én. Det er intensiv træning, som indeholder både teoretisk og praktisk læring.

Grundlæggende omkring Eyelash Extension i Single metoden:

 •         Indikationer og kontraindikationer for eyelash extensions behandlingen.
 •         Sammenligning af forskellige eyelashes typer og kurve (Silk, Faux Mink, Mink, Slim; A, B, C, D, L, M).
 •         En detaljeret beskrivelse af alle Eyelash Extensions Accessories  (patches, pincetter, hjælpemidler, værktøj).
 •         Øjenvipper samt øjenfacon analyse samt vippe forberedelse før behandlingen (teori).
 •         Arbejdsstillinger og hygiejne på arbejdspladsen.
 •         Praktisk arbejde (på model).
 •         Grundlæggende viden om andre vigtige detaljer under behandlingen. 


Kurset tager 2 dage med 3-5 uger mellemrum. På den første kursus dag fokuserer vi på teori og praktisk viden. Herefter mødes vi igen til at sikre os at du er klar til tilbyde Eyelash Extensions. På den anden dag på kurset, vil det være en træningsdag. Her viser du, hvordan du har øvet dig, og hvad du har lært. Herudover vil vi være klar til at svare på alle de spørgsmål der kan komme, så du kan føle dig tryg når du skal lave eyelash extensions.


Du får :

 •         5% fast rabat på alle produkter hos jolash.dk (rabatten stiger med tiden til 25%!)
 •         Startspakke fyldt med lækre produkter til single lashes.
 •         Et kursuscertifikat.
 •         Adgang til vores lukkede support gruppe på Facebook.

Hvis det lyder interessant, kan du kontakte en JoLash instruktør nær dig. Instruktørene kan findes nederst på siden. 


Volume eyelash extensions Kursus 
Kurset er for vippeteknikere der allerede beskæftiger sig med Single lashes metoden 1:1. 
Vi anbefaler minimum 6 måneders arbejde med Single Lashes før tilmelding til et Volume Eyelash Extension kursus.


Volume vipper er superfine og utrolig lette, og flere eyelashes kan anvendes per naturlige øjenvippe og skaber en fantastisk volumen på alle typer af øjenvipper. Den mindre vægt af extensions betyder også, at det er sundere for de naturlige vipper og vil generelt holde meget længere end klassiske eyelash extensions.

Volume eyelash extensions - kurus program:
Her kan du lære, øve og se, hvordan skal man påsæte Volume Lashes.
Vi viser dig hvordan du hurtigt kan lære at lave faner (små buketter af 0,03, 0,05 eller 0.07 vipper). Derudover vil du lærer, hvilket værtøjer der er bedst til volumeteknikken.
 

Du vil lærer om b.la.:

 • Selve volumemetoden.
 • Valg af vipper.
 • At lave en ideel fane.
 • Metoder, tips og trick til at gøre arbejdet nemmest.
 • Design, mapping og styling.
 • En detaljeret beskrivelse af de bedse værktøjer til Volume metoden. 
 • Praktisk arbejde (på model). 
 • Kurset tager 1 dag. 

 Hvis det lyder interessant, kan du kontakte en JoLash instruktør nær dig. Instruktørene kan findes nedenstående.Vores instruktører

Jolash er klar til at tage imod dig. Vi uddanner dig i vores enestående påsætningsteknik indenfor Single og Russian Volume Eyelash Extensions metoden. Uddannelsen skaber professionelle vippeteknikere, og sikrer dig både teoretisk og praktisk oplæring, som er en nødvendighed for at kunne udføre et professionelt resultat.

HolbækJetset Lashes v/ Line Egholm Jensen

Line er en af vores dygtige og talentfulde instruktører. Hun har rigtig mange års erfaringer både som vippe tekniker og som instruktør. Line har studeret hos nogle af Europas bedste, og er altid med i den nyeste teknologi og udvikling i vippeverdenen. Hun har deltaget i flere Danmarks mesterskaber og vundet flere top 3 placeringer, i både single og volume. Alle disse erfaringer deler hun ud af, på sine meget intensive kurser, hvor ikke kun teori og videnskab er nøgleordene, men også den erfaring man får med tiden. 
Line er  meget passioneret omkring hendes arbejde. Hun går ikke på kompromis med kvaliteten af hverken produkter eller udførelse og brænder for sit fag. Eyelash extensions kræver øje for detaljer og præcision og de ord beskriver Line bedst. Hun fordyber sig i viden omkring sit arbejde og prøver altid at effektivisere og forbedre sig. Dette kommer også til udtryk i hendes undervisning. Med en smilene og imødekommende personlighed og helt nede på jorden attitude, kan hun efter mange års erfaring være stolt af at være instruktør for et af Danmarks bedste firmaer i branchen. 
Motto "Perfektion, kvalitet og lige det ekstra, der gør Dig bedre end alle de andre"


Priser:

Basis kursus                                                                           5999,-

Russian Volume Kursus                                                            4999,-  

Individuel undervisning                                                            Efter aftale

Kontakt:

Jetset
Line Jensen 
Markedsgade 2,
4300 Holbæk

Tlf. 30950593
lej@jolash.dk

Www.facebook.com/JetsetLashLove

________________________________________________________________________________________________

 

Fyn Beauty Academy By My Dinh - Permanent makeup & Eyelash Extensions
My har været i skønhedsbranchen i over 16 år. Hun har lavet vipper i 10 år. Pmu i 12 år. Er instruktør i PMU indland og udland. Har haft egen salon i 13 år. Men nu fokuserer hun kun på undervisninger.
På kurset skal der øves og trænes meget. Begyndelsen med vipper er altid svær, men med en god lærer alt er nemmere!
Den gode lærer tager udgangspunkt i elevernes verden og ikke i sin egen og den vigtigste ting om en god underviser er, at han/hun stopper ikke at undervise når kurset er slut, men er sammen med dig i hele din karrieres forløb. Derfor er det så vigtig for os at have de bedste undervisere som elsker sit job og, at råde og vejlede eleverne og altid være i nærheden når der er bruge for det.

Priser:

Basis kursus                                                                                    5999,-

Russian Volume Kursus                                                                     4999,-  

Individuel undervisning                                                                 Efter aftale


My Dinh
Vestergade 68
5000 Odense C
Tlf. 28309809
myd@jolash.dk
https://www.facebook.com/permanentmakeupkursus/

 _______________________________________________________________________________________________

 

Jyllandhttps://beautymindvjannifrederiksen.dk/


Janni er dygtig, professionel, behagelig og grundig. Hun er et godt og imødekommende menneske, derudover har hun et stort talent i branchen. Janni er en dygtig vippestylist og har vundet flere mesterskaber. En af de mest vindende vippeteknikere i verden. Janni er Danmarks Mester i Classic og Volume udover det, er hun World champion i Eyelash Extensions Classic look 2017. Siden 2017 har hun været Danmarks mest prisvindende vippeteknikker med 29 pokaler vundet i hele verden.
Hun er dommer i forskellige udenlandske vippekonkurrencer og certificeret instruktør ved Jolash I Eyelash Extensions, Lash lift og Henna brows. Med de pokaler og viden gør at jeg er en af de bedste vippeteknikere i verden. Var den første dansker der fik en sponsor og personlig træner, og nu underviser jeg også for JoLash som er et kendt brand i hele verden.

Priser:

Basis kursus                                                                            7999,-

Russian Volume Kursus                                                             4999,-  

Individuel undervisning                                                                Efter aftale

Championships Mastercalss Kursus                                                Efter aftale

Janni Frederiksen Bøhnke 
Hærvejen 25, 6230 Rødekro
Tlf. 30586335
jfb@jolash.dk
https://www.facebook.com/beautymind6240/

@beautymind_jannifrederiksen

 _______________________________________________________________________________________________

 

Hvidovre - https://www.kdbeauty.dk/


Bliv uddannet professionel vippetekniker hos KD Lashes Academy. Kecia har mange års erfaring og er Danmarks mest vindende vippetekniker. En af de mest vindende vippeteknikere i verden! Intet mindre end 42 top 3 placeringer internationalt og vinder af DM 2018 i single lashes på blot 2,5 år´s deltagelse i konkurrencer.
Kecia vil sørge for at ruste dig til at udfører eyelash  extensions på et seriøst og professionelt niveau. Jolash uddannelsen skaber profesionelle vippeteknikere, og sikrer dig både teoretisk og praktisk oplæring, som er en nødvendighed for at kunne udføre et professionelt resultat. Kecia ejer og driver til dagligt udover KD Beauty også KD Lashes Academy.

Kontakt

Kecia Davidsen

info@kdbeauty.dk

Tlf: 27 90 32 52

Hvidovrevej 279

2650 Hvidovre

Find information omkring priser og andet på:

https://www.kdbeauty.dk/