Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Tilbud

Alle tilbud

Kursus

Eyelash Extensions er den mest populære service indenfor skønhedsbranchen, med en stigende vækst i Danmark og udlandet. Saloner, klinikker, makeupartister og specialiserede Eyelash Extensions teknikere nyder fordelene ved denne spændende luksusservice til deres kunder.
Uanset om du allerede er professionel indenfor skønhedsbranchen og ønsker at udvide dine tjenester, eller har en kærlighed til skønhed og gerne vil glæde dig selv med en ny og spændende karriere, så sørger vi for, at du får top professionel undervisning som kvalificerer dig og/eller dine medarbejdere til at blive dygtige og professionelle vippeteknikere.Jolash er klar til at tage imod dig. Vi uddanner dig i vores enestående påsætningsteknik inden for Single og Volume Eyelash Extensions metoden. Vi uddanner også i Henna Brow, Brow Lamination og Lash Lift. Jolash-uddannelsen skaber professionelle vippeteknikere og stylister, og sikrer dig både teoretisk og praktisk oplæring, som er en nødvendighed for at kunne udføre et professionelt resultat.

Det er vores dygtige instruktører, som underviser. For at hører mere om kurserne, datoer samt priser, kan du kontakte en instruktør nær dig. Alle instruktørene findes nederst på siden. 

Vores passion er Eyelash Extensions.
Passion er det, der driver os, og det vi brænder for. Passion er en stor indre ressource. Hvis vi først kan finde ind til den, har vi alle muligheder for at skabe glæde, handlekraft og forretningsmæssig succes – intet mindre!
Professionel passion hjælper dig til at opdage din indre passion og få den integreret i dit arbejdsliv. Vores kursus gennemgår de faktorer, som skal sættes i spil, hvis din professionelle passion skal udfolde sig.

Individuel undervisning.
For os er det vigtigt, at tilbyde individuel undervisning. Én instruktør – én kursist, hos os har du altid mulighed at bestille individuel undervisning. Som regel foregår vores kurser i små hold og vi underviser i præcis det, der er brug for. Vores undervisning giver dig et utroligt intensivt kursus, der derved hurtigt viser synlige resultater for kursisten. Formålet med vores kurser, er, at give den enkelte deltager mulighed for at få vurderet sine realkompetencer i relation til eyelash extensions. På vores kursus er DU i centrum. Vi har bevidst afsat ekstra meget tid, så du kan blive fortrolig med udstyret og lære den helt rigtige vippeteknik. Således står du med autoritet, professionalisme og selvsikkerhed i den efterfølgende kundekontakt.

Som vores kursist vil du få:

  • 5% fast rabat på alle Jolash produkter. I takt med dit totale indkøbsbeløb stiger gennem tiden, vil dine rabatter også stige.
  • Adgang til lukket support gruppe på Facebook.
  • Support, hjælp og gode råd fra Jolash - altid.
Vi tilbyder:


Basis Kursus Program - Single eyelash extensions
På dette kursus får du en grundlæggende viden om at påsætte lashes én for én. Det er intensiv træning, som indeholder både teoretisk og praktisk læring.

Følg link for mere info Single Lash kursus

Volume eyelash extensions Kursus 

Kurset er for vippeteknikere der allerede beskæftiger sig med Single lashes metoden 1:1. 
Vi anbefaler minimum 6 måneders arbejde med Single Lashes før tilmelding til et Volume Eyelash Extension kursus.

Volume vipper er superfine og utrolig lette, og flere eyelashes kan anvendes per naturlige øjenvippe og skaber en fantastisk volumen på alle typer af øjenvipper. Den mindre vægt af extensions betyder også, at det er sundere for de naturlige vipper og vil generelt holde meget længere end klassiske eyelash extensions.

Følg link for mere info Volume kursus

Lash Lift kursus

 På dette kursus kan du starte på uden baggrund for anden vippeuddannelse. Du kan starte uden nogen form for baggrundsviden og instruktørerne vil klæde dig på med teori og praktik. Hvis du er vippeteknikker, kosmetolog, frisør eller andet er dette kursus for dig ideelt.

En af de hurtigste og mest effektive måder, at få de smukkeste buede vipper i mange uger, er nemlig Lash Lift behandlingen. Lash Lift med Organic Lash Botox og farvning, giver dog en helt ny luksuriøs betydning til den lækre øjnebehandling.

Følg link for mere info Lash Lift kursus

All Around Brows - Brow Styling Kursus

På vores endags kursus vil du lære hvordan du professionelt måler bryn og tilpasser formen til kundes ansigt, samt hvordan kunden skal behandles for at blive 100% tilfreds for resultatet. Du kommer til at arbejde med tråd, brynmåler, voks, pincet og mange andre spændende værktøj som vil hjælpe dig med at style bryn der ligner en million!

Bryn betyder rigtig meget i dag og derfor sætter vi fokus på perfekte resultater, som kan opnåes både med brow henna, tint – farvning eller makeup. 

Følg link for mere info All Around Brow

Bryn Lift - Brow Lamination Kursus

I dette en dags kursus får du al viden du behøver for at komme i gang med den populære brynbehandling – bryn laminering. 

Vi vil fortælle alt om denne fantastiske behandling og alle de muligheder den kan fremtrylle, samt guide dig trin for trin i behandlingen, lærer dig alt om brynets anatomi, hårets anatomi, og undervise dig i korrekt styling af bryn og farvning af dem.

Du vil også lære om efterbehandling med keratin, og hvordan kunden skal passe, pleje og style brynene efter endt behandling.
Vores instruktører


Hvidovre 
Kecia Davidsen


Bliv uddannet professionel vippetekniker hos KD Lashes Academy. Kecia har mange års erfaring og er Danmarks mest vindende vippetekniker. En af de mest vindende vippeteknikere i verden! Intet mindre end 42 top 3 placeringer internationalt og vinder af DM 2018 i single lashes på blot 2,5 år´s deltagelse i konkurrencer.
Kecia vil sørge for at ruste dig til at udfører eyelash  extensions på et seriøst og professionelt niveau. Jolash uddannelsen skaber profesionelle vippeteknikere, og sikrer dig både teoretisk og praktisk oplæring, som er en nødvendighed for at kunne udføre et professionelt resultat. Kecia ejer og driver til dagligt udover KD Beauty også KD Lashes Academy.

Kontakt

Kecia Davidsen

info@kdbeauty.dk

Tlf: 27 90 32 52

Hvidovrevej 279

2650 Hvidovre

Find information omkring priser og andet på:

https://www.kdbeauty.dk/

 

 126784843_3477252762369034_6149977224664

Aarhus  og Kolding– Trine og Emilie www.facebook.com/lashteam.jolashdk

Lashteam Jolash Academy er beliggende I Århus og Kolding. Emilie har kørt hendes klinik Emvi lash studio i Århus siden 2018, og lokationen i Kolding er hvor Trine har Laserteam Beauty, som har eksisteret siden 2016. Trines vippetekniker karriere startede som en søgen efter et godt supplement til klinikken, men kom lynhurtigt til at fylde hele hendes kalender. Emilie startede uddannelse om vippetekniker med henblik på at få det fedeste studiejob. Passionen for eyelash extensions og stort antal kunder gjorde dog, at hun hurtigt tog springet til at være selvstændig vippetekniker på fuld tid.

Sammen har vi fundet det, vi hver især manglede i den branche vi elsker, nemlig sammenhold! Selvom vi var konkurrenter, arbejdede vi sammen, hjalp hinanden og fandt ud af, at vi gjorde hinanden dygtigere! Siden har vi motiveret hinanden og stået sammen hele vejen, både til konkurrencer, kurser, workshops og i hverdagens arbejde. Nu er vi klar til at dele det med jer, videregive vores erfaringer og viden. Sammen vil vi løfte niveauet og samarbejdet i Danmark!

Vi har igennem de sidste par år deltaget i over 30 forskellige konkurrencer online og live. Vi har tilsammen omkring 50 pokaler. Vi har bla. rejst til Slovenien, Rumænien, Holland og København. Til World Cup i Amsterdam vandt Emilie en 3. Plads i volume og Trine vandt 2x 1. Pladser i classic og volume – begge 2 i højeste kategori mod nogen af de dygtigste fra hele verden. Til DM 2020 vandt Emilie 2. Plads i volume, kun slået af Trine, der blev dobbelt Danmarksmester i classic og volume.

Hos Lashteam bliver du en del af et team som brænder for eyelash extensions, teori, eye designs, lash art, konkurrencer og meget mere. Vi følger altid med i de seneste trends og den nyeste viden. Vi har taget rigtig mange kurser, deltaget i konferencer og workshops hos flere af verdens førende specialister indenfor faget.  Du får to instruktører, hvis hjerter banker for faget, med hver deres erfaringer, undervisningsstil og kompetencer, som sammen sørger for, at du får den bedst mulige oplevelse og følger dig trygt igennem din vippekarriere. Vi har selv oplevet glæden ved god undervisning og sparring med kollegaer.

For os betyder det alt, at vores kursister får den rigtige træning og viden til at starte deres karriere. Vi har fokus på dig som kursist, og står altid klar til at hjælpe – også efter kurset.

Kursus priser: 


 

Kontakt

Trine og Emilie

info@lashteam.dk

https://www.instagram.com/lashteam_jolashdk/Odense
My Dinh

My Dinh er ejer af DiamondBrows studio i Odense og har været i beauty branchen i næsten 20år. Er uddannet kosmetolog siden 2003. 2007 blev uddannet vipper teknikker og PMU artist. Jeg opretter kun små hold. Kvalitet fremfor kvantitet. I de seneste 7 år fokuserer jeg kun på vipper extensions, lashlift, brows styling og alt indenfor semi permanent makeup som instruktør.

Kontakt:
Dimond Brows

Bramstrupvej 24, 5230 Odense

+45 28 30 98 09

www.diamondbrows.dk

DiamondBrows@outlook.dkStenløse

Julie Thorsen

Hun startede i vippebranchen i 2016, som en sidebeskæftigelse til sin uddannelse, som deltid i en kort periode. Men hun blev hurtigt ret glad for at arbejde med vipper, og allerede efter 3 måneder i faget, bestod hun sin eksamen og kunne kalde sig selv for professionel vippetekniker. Trods hun stadig kun lavede vipper på deltid, begyndte hun at interessere sig for at konkurrere i forskellige konkurrencer for at udfordre sig selv og skabe karriere. Så i 2017 deltog hun i sin første konkurrence som var Danmarksmesterskabet i vipper, hvor hun vandt en 2. Plads i junior kategorien, og fik dertil også overrakt prisen “Årets favorit lash artist”.Det blev starten på en helt ny verden og hverdag, og har siden deltaget i mange konkurrencer og vundet top-3-placeringer i de fleste af dem. 

Hun arbejder nu med det hun elsker og brænder for, og kan hver dag møde ind til skønne kunder og kursister som kommer til hende, for hendes gode håndværk og kvalitet. Hun brugte årene hvor hun var på deltid, på at uddanne sig grundigt og hele tiden bygge videre ved og snuse al viden til sig, da branchen hele tiden udvikler sig. 

Kontakt

+45 60 43 62 69

Julie_thorsen@hotmail.com

www.allurebyjt.com

Egedal Centret 44B 3660 Stenløse