Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Nyheder

Alle nyheder

JL Elite

JL Elite

JL Elite Eyelash Extensions Lim

Vores JL ELITE lim, er en universel lim, som er perfekt til volume- og single lashes. Den er hurtig tørrende og har en god medium konsistens. Limen virker bedst mellem 19-24 grader samt en luftfugtighed mellem 40-65%. Tørretiden på denne lim er ca. 2 sekunder.

Flere detaljer...

137,50 kr

JLElite

Tilgængelighed: På lager

BEMÆRK! Ikke velegnet til DIY Lashes.

Tilhæftning:
1-2 sekunder.
Bindingsperiode: 6 uger.
Dampe: Moderat
Konsistens: medium flydende
Farve: Sort
Virker bedst: temp. 19 C- 24 C samt luftfugtighed 40-65%

Vi anbefaler at ryste limen kraftigt i omkring et minut før brug. Påfør kun en lille klat af denne lim på hver vippe extensions hår, da den er meget drøj. Vores lim kan have op til 4-6 uger holdbarhed, hvis den opbevares korrekt. Du bør altid skrue låget stramt på efter brug, ellers kan limen størkne.

Opbevaring
For at kunne opbevare dit adhesive, skal du holde den væk fra fugt, sollys og varme. Hold låget så tæt som overhovedet muligt mellem brug. For at opbevare bedst muligt ha' adhesive i en lufttæt beholder med 'silica pack' til at trække fugtigheden ud. Opbevar ikke adhesive i køleskabet. Når først den er blevet åbnet vil kondens ske i flasken når adhesive kommer i stuetemperatur igen (som vi ved - fugtigheds 'curing' på indersiden af bøtten ville være en rigtig dårlig ting). Du skal opbevare adhesive i stuetemperatur i mørke og tørt sted.

Vær opmærksom på at lim hærder meget hurtigt og kan ikke komme af tøj og andre tekstiler, brug derfor Jolash forklæde når du laver vipper, det vil både beskytte dig og samtidig vil du se professionel ud.

 
OBS: Vores lime indeholder ikke, latex, nikkel eller kobolt. 
Produktionsdatoen er skrevet under limens bund og kan fra den dato, holde sig mindst 6 til 7 måneder frem uåbnet. Når limen er åbnet kan den holde sig i op til 2 måneder, afhængig af hvor ofte du åbner den. 

Sikkerhedsdatablad kan findes under download fanen

11 andre varer i samme kategori:

JL Red

JL Red

137,50 kr

JL Classic

JL Classic

137,50 kr

JL Volume S+

JL Volume S+

159,00 kr

Lim nål

Lim nål

6,00 kr

JL Flexi

JL Flexi

164,00 kr

Glue Box

Glue Box

99,00 kr

Jade Stone

Jade Stone

38,00 kr

JL Invi

JL Invi

179,00 kr

JL Glossy

JL Glossy

179,00 kr