Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Nyheder

Alle nyheder

Tilbud

Alle tilbud

Refectocil Intense Brow(n)s Activator Gel

Refectocil Intense Brow(n)s Activator Gel
Refectocil Intense Browns Activator Gel 

Activator Gel indeholder sølvnitrat, der farver bryn og vipper dybt indefra.

Det er nr 2 trin i behandlingen, som aktivere farve basen, og får håret til at se meget mørkt ud, men det er ikke det endelige farveresultat.

Flere detaljer...

149,00 kr

Tilgængelighed: På lager

Hvis RefectoCil traditionel farvnings system har været din holy grail til vipper og bryn siden din uddannelse, men din kunde ønsker en mere intens definition eller ny styling af brynene, behøver du ikke lede længere end til det nye RefectoCil Intense Brow[n]s professionelle farvesystem!

Patenteret system til farvning af vipper og bryn baseret på planteingredienser.

Certificeret, vegansk og cruelty free.

Velegnet til allergikere og følsom hud.

Kun til professionel brug.


LÆS VENLIGST HELE BRUGSANVISNINGEN FØR BRUG.

Brugsanvisning:

1. Rens øjenbrynene med RefectoCil Micellar Eye Make-up Remover.

2. Mål den perfekte brynform op med RefectoCil Brow Mapper. Tegn en ramme i den ønskede brynform.

3. Kun til bryn! Valgfrit trin for mere intense resultater: Intensifying Primer forbereder huden til en jævn farvning. Vælg primer efter hudtype: "Medium" for en blødere effekt eller "Strong" for et intenst resultat. Åbn Intensifying Primer, kom en ærtestor mængde i en kosmetisk skål, og påfør den på bryn og hud med RefectoCil-kosmetikbørsten. Trækketid: 4 minutter.

4. Fjern Intensifying Primer med en tør vatpind.

5. Lad brynene tørre i 4 minutter før næste trin!

6. Vælg den ønskede farve. Åbn Base Gel (trin 1), og tryk en ærtestor mængde ud i en ren kosmetikskål. Brug en ren pensel til at påføre Base Gel på bryn og hud jævnt i hårenes vækstretning.  Lad virke i 2 minutter!

7. Fjern Base Gel med en tør vatpind.

8. Lad brynene tørre i 4 minutter før næste trin.

9. Åbn Activator Gel (trin 2). Klem en ærtestor mængde ud i en ren kosmetikskål, og påfør Activator Gel på bryn og hud med en ren børste. Start med at børste for enden af brynet, og fortsæt til midten og forsiden. Arbejd meget præcist. Trækketid: 1 minut

10. Fjern Activator Gel med en våd vatrondel. Fjern uønskede pletter eller ret brynformen, hvis det er nødvendigt, med Intense Brow[n]s Tint Remover ved hjælp af en tør vatpind.

 ANBEFALES: Anvend ikke olieholdige produkter i 24 timer. Kun til professionel brug. Holder i op til 6 uger. Dermatologisk og oftalmologisk testet. Ikke testet på dyr.

 KUN TIL PROFESSIONELT BRUG. BLAND IKKE DEN INTENSIVERENDE PRIMER, BASE GEL OG ACTIVATOR GEL. GELERNE PÅFØRES SEPARAT I EN BESTEMT RÆKKEFØLGE.

30 andre varer i samme kategori: