Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Nyheder

Alle nyheder

Tilbud

Alle tilbud

LASHOLOGIST CHOICE™ BARRIER CREAM

LASHOLOGIST CHOICE™ BARRIER CREAM
LASHOLOGIST CHOICE ™ BARRIER CREAM

Denne Barrier Cream er et unikt produkt, som beroliger og beskytter mod limedampe og irritation på huden. Produceret i et FDA-godkendt laboratorium i USA. BARRIER CREAM er produceret på de fineste ingredienser, som beskytter huden mod irritationer, allergier, inflammationer, og kan helt forhindre reaktioner under arbejdsprocessen.

Flere detaljer...

249,00 kr

Tilgængelighed: På lager

LASHOLOGIST CHOICE ™ BARRIER CREAM

Den har næsten ubegrænset anvendelses muligheder, og kan anvendes både før og efter f.eks. Eyelash extensions, Lash lift, farvning af vipper/bryn, Brow styling osv.

Brug LASHOLOGIST CHOICE ™ BARRIER CREAM som en barriere omkring huden før farvning. Påføres på øjenlågene efter Lash lift, eller som en barriere omkring øjenbryn til henna og farvning. Kan også bruges som barriere omkring hårgrænsen til hårfarvning eller permanent. En lækker allround øjencreme.

Anvendes på en renset og tør hud efter et lash lift.
Brug en fnugfri applikator, mens øjet er lukket, forsigtigt påfør en lille perle af barriere cremen oven på øjenlåget fra basen af vippene (undgå at komme ind i lash line) op til øjenbryn, fra det indvendige hjørne af øjenlåg til yderlågets yderste hjørne.
Lad det ikke komme i øjet. Brug en ny applikator, og gentag processen for det andet øje.

Leveres i en 14g tube

18 andre varer i samme kategori: