Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Tilbud

Alle tilbud

Supercilium There are 3 products.

Supercilium

STRONG BROWS FOR WEEKS

Øjenbrynene er et af de vigtigste ansigtstræk. De rammer ansigtet ind og tillader dit ansigt at udvise følelser – fra de tydelige til de mere subtile.

From blond to dark brown

Supercilium Brow Henna definerer ansigtet og hjælper dig med at få mest muligt ud af det look du går efter. Fra lys til mørkebrun Supercilium er et unikt produkt til bryn. Baseret på det reneste og fineste henna fra Indian, og de nyeste teknikker inde for hårfarvning. Skabt til at farve både hår og hud for en sofistikeret tattoo-effekt. Farven vil holde fra 5 og op til 14 dage på huden, og på hårene i op til 6 uger. Supercilium Brow Henna er tilgængelig i 5 smukke nuancer, fra lys til mørk. Dette betyder at Supercilium passer til enhver kvinde – lyshåret eller mørkhåret. Udviklet til det professionelle marked, og det tilrådes derfor at produktet påføres af profesionelle.

Top treatment

Top behandling At farve og forme øjenbryn er mere end en trend blandt kvinder (og mænd) i hele verden. At specialisere sig i denne behandling er en stor mulighed for enhver behandler inde for skønhed. Velformede øjenbryn er nøglen til alle nutidige looks inde for skønhed, og får kunder til at føle sig selvsikre af deres udseende. For profesionelle er det top-behandlingen at udføre.