Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Nyheder

Alle nyheder

Tilbud

Alle tilbud

JL Red

JL Red
JL Red  Eyelash Extensions lim

Meget stærk lim til single lashes, med en hurtig tørringstid. Virker fint om sommeren til single lashes. I limen er der tilsat butylkomponenter, hvilket gør den utrolig fleksibel. RED er en smule hurtigere end JL Classic og klare sig bedre i lokaler med lav luftugtighed på 40%.

Virker bedst i 19-23 grader og luftfugtighed mellem 40-70%. Tørretiden er ca. 2 sekunder.

Flere detaljer...

137,50 kr

JLRed

Tilgængelighed: På lager

Den anbefales ikke at bruge på sensitive øjne.

BEMÆRK! Ikke velegnet til DIY Lashes.

Tilhæftning: 1-2 sekunder.
Bindingsperiode: 6 uger.
Dampe: Moderat.
Konsistens: Meget tynd, vandig
Farve: Sort


Vi anbefaler at ryste limen kraftigt i omkring ét minut før brug. Påfør kun en lille klat af denne lim på hver vippe extensions hår, da den er meget drøj. Vores lim kan have op til 4-6 ugers holdbarhed, hvis den opbevares korrekt. Du bør altid skrue låget stramt på efter brug, ellers kan limen størkne.

Opbevaring
For at kunne opbevare din lim bedst: hold væk fra fugt, sollys og varme. Hold låget så tæt som overhovedet muligt mellem brug. For at opbevare bedst muligt, skal du have limen i en lufttæt beholder med 'silica pack' til at trække fugtigheden ud. Opbevar ikke limen i køleskabet. Når først den er blevet åbnet vil kondens ske i flasken når adhesive kommer i stuetemperatur igen (som vi ved - fugtigheds 'curing' på indersiden af bøtten ville være en rigtig dårlig ting). Du skal opbevare adhesive i stuetemperatur, i mørke og et tørt sted.

Vær opmærksom på at lim hærder meget hurtigt og kan ikke komme af tøj og andre tekstiler, brug derfor Jolash forklæde når du laver vipper, det vil både beskytte dig og samtidig vil du se professionel ud.

 
OBS: Vores lime indeholder ikke latex, nikkel eller kobolt. 
Produktions datoen er skrevet under limens bund og kan fra den dato, holde sig mindst 6 til 7 måneder frem uåbnet. Når limen er åbnet, kan den holde sig i op til 2 måneder, afhængig af hvor ofte du åbner den. 

Sikkerhedsdatablad kan findes under download fane

11 andre varer i samme kategori:

JL Classic

JL Classic

137,50 kr

JL Elite

JL Elite

137,50 kr

JL Volume S+

JL Volume S+

159,00 kr

Lim nål

Lim nål

6,00 kr

JL Flexi

JL Flexi

164,00 kr

Glue Box

Glue Box

99,00 kr

Jade Stone

Jade Stone

38,00 kr

JL Invi

JL Invi

179,00 kr

JL Glossy

JL Glossy

179,00 kr