Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Tilbud

Alle tilbud

Skumdispenser

Skumdispenser

Skumdispenser 30 ml.

Vores skumdispenser bruges sammen med vores Lash and Brow shampoo koncentreret til en effektiv fjernelse af make up, og til rensning af eyelash extensions.

Flere detaljer...

25,00 kr

VSD

Tilgængelighed: På lager

Product From (qty) Discount
Skumdispenser 10 -5%
Skumdispenser 25 -10%
Skumdispenser 50 -15%
Skumdispenser 100 -25%

Brugsvejledning:
Du kan bruge fra 1,5 ml til 2ml lash and brow shamoo hvis du vil gerne have en meget stærk shampoo. Du kan også opløse hele brevet i 100ml sterilt vand og dele det ud til 3-4 skum dispensere.

Det er uhyre vigtigt at behandle sine eyelash extensions korrekt og endnu vigtigere at holde en god og sund hygiejne omkring øjne. Lash and brow shampoo er specielt udviklet til skånsomt at rense dine vipper, for makeup og snavs hver dag. Den er mild mod huden og indeholder plejende ekstrakter. Den opløser ikke limen ved ekstensions. Det indeholder ikke natriumlaurylsulfat (SLS er et opskumningsmiddel anvendes i bremsevæske, der kan have en udtørrende virkning på huden). Som visse andre. Den indeholder 5 naturlige ingredienser. Rose Pelargonium, Aloe Vera, Citrus ekstrakt, Tea Tree ekstrakt og Rooibos. Den er meget skånsom mod øjnene. Kun en lille mængde af produktet bruges til at, rense og lindre området omkring øjnene.

Ryst godt før brug. Pump en lille mængde på børsten og massere blidt dine vipper, helt nede ved vippe kanten og ud, i små cirkelbevægelser. De fine bløde børstehår kommer herved, ned imellem dine vipper og eyelash extensions, og renser i dybden. Med denne skånsomme måde undgår du unødigt slid på dine Extensions og heller ikke mere fnuller fra pads og vatrundeller. Du kan også med fordel bruge den med fingrene på øjenlågene og fjerne makeup. Skyl efter med vand og dup dig tør med et tørt håndklæde.

Blandingen holder ca. 3-6 måneder men kun ved brug af helt sterilt vand.

9 andre varer i samme kategori: